Certifikati

GMP, Clean Room, ISO certifikati i usklađenost s normama europske farmakopeje su standardi koji se podrazumijevaju kada je u pitanju odabir partnera i proizvoda koje distribuiramo.

Svaki artikl koji isporučujemo je popraćen tehničkim specifikacijama i analiznim certifikatom proizvođača čime se zadovoljavaju i najstrože procedure kontrole kvalitete. Uz takav pristup i certificiranu farmaceutsku ambalažu, jamčimo vašim proizvodima kvalitetu i stabilnost, kao i zadovoljstvo krajnjim korisnicima kroz stabilan i kvalitetan proizvod.

U nastavku je ogledni primjerak certifikata kvalitete, a za svu dodatnu dokumentaciju obratite nam se s punim povjerenjem.

Analitički izvještaj o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda – sirup bočice i bočice kapalice

 

Kvaliteta

Svi artikli iz našeg asortimana i certifikati koji potvrđuju kvalitetu u skladu su sa aktualnom zakonskom regulativom koju kontinuirano pratimo. To se prije svega odnosi na:

  1. Zakon o materijalima i predmetima koji dolaze u neposredan dodir s hranom (NN 25/13)
  2. Pravilnik o zdravstvenoj ispravnosti materijala i predmeta koji dolaze u neposredan dodir s hranom (NN 125/09)
  3. Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti materijala i predmeta koji dolaze u neposredan dodir s hranom (NN 31/11)

Certifikat kvalitete proizvođača

 

Zakonska regulativa

Više o zakonskoj regulativi možete pronaći na službenim stranicama Hrvatske agencije za hranu (HAH) i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ)

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu