O ambalaži

Tvrtka Almagea® prisutna je na tržištu farmaceutske ambalaže kroz distribuciju staklene ambalaže renomiranog francuskog proizvođača SGD-a, koji je sa stoljetnom tradicijom i provjerenom kvalitetom neprikosnoveni lider na europskom tržištu.

Izuzev SGD-a, Almagea® surađuje i s probranim partnerima, proizvođačima plastične ambalaže, čiji proizvodni proces i finalni proizvodi zadovoljavaju najstrože kriterije kontrole kvalitete.

Kvaliteta i usluga

Osim kvalitete nudimo vam i visoku razinu usluge. U mogućnosti smo izvršavati kontinuirane isporuke u kratkom vremenskom roku zahvaljujući razvijenoj logističkoj mreži. Povrh toga, naši partneri, uz proizvode vrhunske kvalitete, nude i know-how kroz tehničku podršku pri korigiranju postojećih ili podizanju novih proizvodnih linija. Naša komparativna prednost je mogućnost razvoja i potpuno novih proizvoda.

Vizija naše tvrtke je postići prepoznatljivu kvalitetu proizvoda i usluge kako na domaćem tržištu, tako i na tržištima u regiji. Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se zašto smo ponosni na logističku mrežu, brzinu isporuke i iznimnu profesionalnost kod pružanja usluge.

Partneri

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate potrebu za artiklima koji se ne nalaze na našem popisu, slobodno nas kontaktirajte jer široka mreža partnera s kojima surađujemo omogućava da vam ponudimo brzu povratnu informaciju, konkurentne cijene i visokokvalitetne proizvode.

M. almagea@almagea.hr

T. +385 1 7794 118  (radnim danom od 08-16 sati)

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu