ALMAGEA® CURCUMIN FORTE + NOVI PROIZVOD NA TRŽIŠTU

Predstavljen inovativan dodatak prehrani koji pomaže pri zadovoljenju potreba za vitaminom D i doprinosi normalnoj funkciji imuniteta.

Gdje god krenuli, važno je da sa sobom uvijek nosimo štit koji nas čini sigurnima. Taj štit zove se imunitet. Želimo li doprinijeti normalnoj funkciji imuniteta, svakodnevicu trebamo obogatiti tradicionalnim, prirodnim dodacima prehrani. Pravim odabirom istih maksimiziramo pozitivan učinak na naše zdravlje, te tijelu osiguravamo odgovarajući izvor snage u borbi protiv neželjenih utjecaja iz okoline.

Tvrtka Almagea predstavila je novi inovativni proizvod na hrvatskom tržištu, Almagea® CURCUMIN FORTE+, dodatak prehrani koji pomaže pri zadovoljenju potreba za vitaminom D i doprinosi normalnoj funkciji imuniteta.

KURKUMA – „ŽUTO ZLATO“ KAO HIT ZAČIN!
Kurkuma, začin koji se dobiva iz istoimene biljke karakteristične za područje Indije i jugoistočne Azije, koristi se u pripremi jela, a može se pohvaliti i dugom tradicijom primjene u Ayurvedskoj medicini kao kozmetički pripravak i prirodno ljekovito sredstvo. Karakterističnu žutu boju kurkuma duguje polifenolu kurkuminu, aktivnom sastojku iz skupine kurkuminoida, kojem se pripisuje snažno protuupalno i antioksidativno djelovanje.

„Žuti pigment kurkumin temeljni je aktivni sastojak biljke kurkuma, a danas se ističe kao jedan od najsvestranijih prirodnih sastojaka s raznolikim blagotvornim učincima. Pripisuju mu se brojna farmakološka svojstva, uključujući imunomodulatorno, antioksidativno, protuupalno, antimikrobno i kemopreventivno djelovanje. Ipak, zbog ograničene raspoloživosti nativnog kurkumina, preporučuju se oblici koji imaju znanstveno dokazanu superiornu bioraspoloživost poput solubilizata kurkumina u micelama. Kurkumin i vitamin D sinergijski djeluju na imunitet i preporučuju se raznim populacijskim skupinama kojima je potrebna nutritivna podrška imunosnom sustavu. Naime, tijekom posljednjeg desetljeća vitamin D prepoznat je kao svestrani nutrijent s vrlo snažnim djelovanjem na imunitet i više se ne razmatra isključivo u segmentu očuvanja zdravlja kostiju.“, istaknula je prigodom predstavljanja doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender.


U ČEMU JE SNAGA ALMAGEA ® CURCUMIN FORTE+ KAPSULA?
S obzirom da nativni kurkumin nije topiv u vodi, odnosno ima nisku bioraspoloživost i vrlo se brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, Almagea® CURCUMIN FORTE + sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina s vitaminom D u micelama, čime doprinosi normalnoj funkciji imuniteta i pritom ima 185 puta veću raspoloživost od nativnog kurkumina.

1 kapsula Almagea® CURCUMIN FORTE+ sadrži 30 mg kurkumina što odgovara primjeni 5 g nativnog kurkumina.
1 kapsula Almagea® CURCUMIN FORTE+ (596 mg) odgovara količini od 14 standardnih tableta s kurkuminom.

Uz polifenol kurkumin proizvod sadrži i vitamin D. Smatra se da je nedostatak vitamina D vrlo čest danas, jer postoji malo namirnica na tržištu koje su obogaćene njime, pa se savjetuje posegnuti za pripravcima koji ga osiguravaju u dovoljnim količinama.

KOME JE NAMIJENJEN ALMAGEA® CURCUMIN FORTE+ ?
Almagea® CURCUMIN FORTE+ se preporuča kao pomoć pri zadovoljenju potreba za vitaminom D. Glavna uloga vitamina D je održavanje normalne razine kalcija u krvi kontrolirajući njegovu apsorpciju i skladištenje. Podržava rad imunološkog sustava i neophodan je za rast, razvoj i zdravlje kostiju i zubi. Pod utjecajem ultraljubičastih zraka vitamin D može se sintetizirati u koži, međutim, razni okolišni čimbenici poput onečišćenja i nedovoljno sunca, smanjuju sintezu vitamina D pa ga je neophodno unijeti prehranom.
Almagea® CURCUMIN FORTE+ je stoga namijenjen svim osobama koje žele pridonijeti funkciji imuniteta te onima koji žele unijeti visokoiskoristiv oblik kurkumina.

INOVATIVNE LICAPS®VCAPS® KAPSULE S TEKUĆIM PUNJENJEM KAO DODANA VRIJEDNOST PROIZVODU
Almagea® CURCUMIN FORTE+ dolazi u Licaps® Vcaps® kapsulama, koje su biljnog podrijetla, a time pogodne za vegetarijance i vegane. Licaps® kapsule štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza i popratne negativne reakcije sastojaka. Kapsula ne sadrži otapala, konzervanse i alergene, gluten, škrob, plastifikatore ni GMO sastojke.

Almagea® CURCUMIN FORTE+ dodatak prehrani dostupan je za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa .

Pakiranje sadrži 30 Licaps® Vcaps® kapsula.
Način primjene: 1 kapsula dnevno uz obrok.

Almagea® CURCUMIN FORTE +
„ SNAGA KURKUMINA NA VAŠOJ STRANI“

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku