Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ u novom Tester Boxu

Korisnice novog Tester Boxa Almagea® jer ponovno iznenadila svojim proizvodom - Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+. U dizajnu i odabiru proizvoda navedenog Tester Boxa sudjelovala je i kolumnistica Andrea Andrassy.

Zdrav stil života danas je na vrhuncu popularnosti jer sve veći broj ljudi želi izgledati i osjećati se dobro u svojem tijelu. Brojni su načini kojima to možemo učiniti, a najučinkovitija je fizička aktivnost koja je ujedno i osnova za izgradnju dobrog tijela i sagorijevanje masnih naslaga te dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme.
Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure®, uz dodatak kroma, a primjenjuje se kao potpora poticanju metabolizma makronutrijenata (masti, bjelančevina i ugljikohidrata) u tijelu.
U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije.
Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora koji dokazano pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Namijenjene su aktivnim i reaktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ih koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku