Da mama i beba budu sretne i zdrave

U trenutno dostupnom posebnom pakiranju Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani sve mame od sada će pronaći i koristan poklon za svoju bebu – dudu varalicu toplomjer DAISY.

Riječ je o digitalnom toplomjeru koji se koristi za bebe koje i inače dudaju, pa tako neće ni primijetiti da im se mjeri temperatura. S obzirom da bebe mogu biti vrlo nemirne prilikom mjerenja temperature, duda varalica kao toplomjer vrlo je jednostavna za upotrebu jer će beba prilikom mjerenja temperature biti smirena i neće plakati. Daisy toplomjer duda varalica za bebu u pakiranju s Almagea® PRENATAL OMEGA 3+ kapsulama dolazi u četiri boje: plavoj, crvenoj, žutoj i zelenoj.

Vitamini, minerali i omega-3 masne kiseline za mamu
Almagea® PRENATAL OMEGA3+ sadrži omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), folnu kiselinu, vitamin B12, vitamin B6, vitamin D, željezo, magnezij i jod. Proizvod osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Dnevni unos od 200 mg DHA za vrijeme trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi. Formulacija je bogata željezom, koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, te zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Almagea PRENATAL OMEGA 3+ zajedno s poklonom, DAISY toplomjerom dudom varalicom, dostupan je u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa do isteka zaliha.

Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena promo pakiranja ista je kao i cijena proizvoda Almagea® PRENATAL OMEGA3+ kapsula, te zajedno s toplomjerom dudom varalicom iznosi 205,00 kn.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku