Do forme iz snova – uz par jednostavnih trikova i promo pakiranje 1+1 GRATIS

Ukoliko vam je ove godine glavna odluka ostvariti formu iz snova, evo par jednostavnih trikova koji će vam u tome pomoći! :)

 

1.  Vodite dnevnik prehrane!

Istina je da je ljudsko tijelo kompleksniji sustav od jednostavne blagajne koja bilježi unos i potrošnju, ali istina je i da nema mršavljenja bez da jasno znate što jedete, kada i koliko točno. Znamo, to su dosadni brojevi, ali nema prave promjene ako niste svjesni što treba mijenjati. Tek kada imate te podatke možete donijeti kvalitetne odluke o promjenama.

 

2.  Male promjene čine čuda.

Mnogi su skloni s novom godinom krenuti mijenjati sve što im ne odgovara. Daleko od toga da vas želimo obeshrabriti, ali mnogi se u količini promjena koje se događaju istodobno znaju izgubiti. Imajte na umu da su navike – ma kako loše ili štetne bile za vas – ipak nastajale tijekom nekog vremena. Dajte sebi vremena da ih polako promijenite.

 

3.  Voda, voda i onda opet voda.

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je voda važna: za zdravlje, za ukupnu dobrobit organizma, ali i za gubitak suvišnih kilograma. Često brkamo glad i žeđ pa vas stoga potičemo da u 2020. godini uvedete jednu važnu promjenu: pijte dovoljno vode. Računaju se i bez kofeinski, nezaslađeni čajevi i limunada bez šećera. Ali voda neka bude osnova svega.

 

4.  Mjerite.

Svi smo previše kritični prema sebi. Jednako se tako ponašamo prema sebi kada se pokušavamo utegnuti ili izgubiti suvišne kilograme: čini nam se da se promjena događa presporo ili nikako. Prije početka vježbanja ili programa, izmjerite tjelesnu masu te obujam prsa, struka i bokova i zapišite ih. Fotografirajte se, s posebnim naglaskom na „kritična“ mjesta i potom se važite ili mjerite - i to u jutarnjim satima, jednom tjedno – nikako ne češće. Vidjet ćete rezultate u obujmu (centimetrima) prije nego na vagi, a prve će vam odgovore dati odjeća.

 

5.  Nadopunite prehranu užurbanog životnog stila putem dodataka prehrani.

Zašto biste se mučili sami kada postoji pomoć u obliku dodatka prehrani. Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ pomaže vam u metabolizmu masti i odlična je pomoć vašim ostalim naporima da dođete u dobru formu. Ako u našem organizmu nema dovoljno L-karnitina, masti se ne iskorištavaju za stvaranje energije nego se pojačano talože u mišićima i masnim tkivima. 

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina te krom koji doprinosi metabolizmu svih makronutrijenata (ugljikohidrati, masti i proteini). Preporučuje se konzumirati ga 30-ak minuta prije tjelesne aktivnosti – dakle, u trenutku kada krećete prema teretani, sportskoj dvorani ili stazi za trčanje, uzmite jednu (za žene) do tri (za muškarce) kapsule Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ i gledajte kako se vaši fitness ciljevi za ovu godinu ostvaruju.

 

Stoga, kako bi vam pomogli u glavnom izazovu do početka ljeta – vraćanje u fit formu, odlučili smo vratiti našu i vašu omiljenu akciju! U svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na našem web shopu uz kod: LCARNITINEPROMO ponovno možete pronaći promo paket Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ promo paketom 1+1 GRATIS do isteka zaliha.

 

(Za)Voli sebe!

 

Tvoja Almagea®

 

 

 

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu