DOČEKAJTE LJETO U FIT FORMI

Posebno promo pakiranje 1+1 GRATIS Almagea L-CARNITINE ACTIVE +

Dolaskom sunčanijih dana otvaraju se mnoge mogućnosti za bavljenje sportskim aktivnostima. Trčanje, šetanje u prirodi, rolanje, bicikliranje, samo su dio sportova na otvorenom, kojima oblikujemo svoju formu i fizički izgled. Postoje dodaci prehrani koji su od velike su koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™,uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Kako bi dočekali ljeto u fit formi, bitno je biti i na vrijeme pripremljen. Stoga je Almagea® pripremila posebno promo pakiranje Almagea® L-CARNITINE ACTIVE + 1+1 gratis. To znači da se za svaki kupljeni Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+, druga kutijica dobiva GRATIS. Promo pakiranje traje do isteka zaliha, dostupno je za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa.

U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Za njegovo djelovanje potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. Carnipure™ nalazi se u tekućem obliku u biljnoj kapsuli Licaps® Vcaps® koja je zbog svog biljnog podrijetla pogodna za vegetarijance i vegane, lagana za gutanje, nježna za želudac te izuzetno učinkovita zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizam.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ namijenjen je aktivnim i reaktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Način primjene: 1 kapsula dnevno prije tjelovježbe. Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500mg L-karnitina i 20μg kroma.

Preporučena MPC u svim ljekarnama je 138,80 kn.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku