Evolucija života zabilježena objektivom fotoaparata

Opušteni dani trudnoće Nevene Rendeli Vejzović

U Almagea kampanju za zdravu trudnoću uključila se i televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, koja fotografijom bilježi svaki trenutak rasta svojih beba.

Dok Nevena opušteno uživa u danima trudnoće njen suprug fotografijom bilježi evoluciju života, odnosno svaki trenutak rasta beba. Rezultat toga je niz zanimljivih fotografija iz Neveninog svakodnevnog života tijekom trudnoće, a koje je Almagea uklopila u kampanju za zdravu trudnoću.

„Trudnoća je iznimno uzbudljivo razdoblje, prepuno emocija i brige, pa je naša ideja bila sve zabilježiti objektivom fotoaparata i na taj način prikazati razvoj i rast dva nova života. U ovoj fazi puno se informiram o trudnoći i razmišljam o zdravoj prehrani te pokušavam paziti da ne pretjerujem s količinama, a da hrana bude što bogatija s vitaminima i mineralima. Često jedem male međuobroke koji mi vraćaju energiju, unosim puno povrća i voća, a i dalje nastojim što duže ostati aktivna, te se pridržavam preporučenih i ciljanih vježbi.“ izjavila je Nevena.

 

 

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu