Idealan poklon našem zdravlju

Posebno zimsko pakiranje Almagea dodataka prehrani za zdravlje srca i poticanje metabolizma masti u tijelu

U vrijeme kada imamo sve manje vremena jedni za druge i sami za sebe, najčešće si poželimo zdravlja, no to je i najviše što možemo nekome, a i sebi poželjeti.


Dinamičan tempo života, neredovita i neuravnotežena prehrana, kao i nezdrave navike ostavljaju posljedice na naše zdravlje, ali i na izgled. Bolesti srca i krvnih žila najčešći su uzročnici težih oboljenja u modernom svijetu, a poznato je da se brojni čimbenici rizika vezani za te tegobe mogu prevenirati zdravim načinom života i kvalitetom raznovrsne prehrane. Naše zdravlje i naš izgled jedna su cjelina i neizbježna posljedica načina na koji brinemo o sebi. Cjelovit pristup zdravlju i briga o sebi dovode do potpunog osjećaja zadovoljstva samom sobom.


Almagea dodaci prehrani savršen su izbor za božićni poklon osobama modernog, stresnog načina života kojima manjka vremena za uravnoteženu prehranu i odmor. L-CARNITINE ACTIVE+ idealan je za poticanje metabolizma masti u organizmu jer sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure uz dodatak kroma. Preporuča se svima, a pogotovo tjelesno aktivnim osobama kojima je važno brzo postizanje dobre forme i povećanje energije.


Alfa među omegama, KRILL OIL CARDIO+ dodatak je prehrani koji sadrži najkvalitetnije ulje račića krila, izuzetne čistoće, prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i astaksantinom, te ima dodatnu prednost kada je u pitanju zaštita srca i krvnih žila jer je obogaćen vitaminom E i selenom.

U svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama od 25.11.2015. traje posebna akcija tijekom koje će se moći kupiti Almagea PROMO CARDIO+ACTIVE pakiranje po cijeni od 199,98 kn.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku