JOŠ STIGNETE IMATI „TIJELO ZA PLAŽU“

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE + najbolji je saveznik vašeg tijela

Uvijek je pravo vrijeme da svoje tijelo dovedemo u željenu formu ili ju pak uspješno održavamo. Kako bismo to i ostvarili, preporučuje se bavljenje nekom vrstom tjelovježbe barem pola sata svakoga dana, a osim na fizički izgled, takva aktivnost donosi i brojne blagodati za zdravlje organizma.

Što god odabrali ne možete pogriješiti, svaka vrsta tjelesne aktivnosti je dobra. Vježbanje u vlastitom domu, teretana ili timski sportovi dobar su odabir u hladnijim mjesecima, dok s dolaskom toplijih i sunčanijih dana sportovi na otvorenom imaju prednost. Dobra forma neće izostati ,bila to tek šetnja prirodom, trčanje, rolanje, bicikliranje ili neka druga aktivnost. Ipak, pomoć nikad nije na odmet, a nju nam definitivno pružaju dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju naših ciljeva kao što su povećanje energije i smanjenje potrebnog vremena za oporavak organizma od sportskih aktivnosti.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™ uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i ostalih makronutrijenata u tijelu.
L-karnitin u ljudskom organizmu ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost, stoga ga se preporuča konzumirati barem pola sata prije tjelesnog napora.


Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

Način primjene: 1 kapsula dnevno prije tjelesne aktivnosti. Pakiranje: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® Vcaps® kapsula s 500 mg L-karnitina i 20 μg kroma.
Preporučena MPC u svim ljekarnama je 138,80 kn.

 

 

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu