Kako ojačati imunitet i izbjeći prehladu?

ALMAGEA® CURCUMIN FORTE+ dodatak prehrani – dobitna kombinacija za imunitet

Idealno je vrijeme za povećani unos vitamina i minerala kako bi se smanjila mogućnost obolijevanja od prehlada i gripe. Kako nas ne bi zahvatili temperatura, kašalj, grlobolja i ležanje u krevetu, najpoželjniju prevenciju predstavlja briga o vlastitom imunitetu. Iako prehrana i zdrav način života doprinose jačanju imuniteta, ponekad je svakodnevicu potrebno dodatno obogatiti tradicionalnim, prirodnim dodacima prehrani jer je poznato da hranom ne možemo uvijek unijeti sve potrebne vitamine i minerale.

Uloga imunološkog sustava jest štititi organizam od bakterija i virusa. U vrijeme prehlada i virusa tijelu je potrebna dodatna energija, pa je od bitnog značaja prethodno ojačati obrambeni sustav organizma. Pripremite organizam na izazove koje nam donosi hladna i duga zima!
Kurkumin i vitamin D sinergijski djeluju na imunitet i preporučuju se raznim populacijskim skupinama kojima je potrebna nutritivna podrška imunološkom sustavu.

Kurkuma, začin koji se dobiva iz istoimene biljke karakteristične za područje Indije i jugoistočne Azije, poznat je po upotrebi u pripremi jela, a može se pohvaliti i dugom tradicijom primjene u Ayurvedskoj medicini kao kozmetički pripravak i prirodno ljekovito sredstvo. Karakterističnu žutu boju kurkuma duguje polifenolu kurkuminu, aktivnom sastojku iz skupine kurkuminoida, kojem se pripisuje snažno protuupalno i antioksidativno djelovanje.

Almagea® CURCUMIN FORTE+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta. S obzirom da nativni kurkumin nije topiv u vodi, odnosno ima nisku bioraspoloživost i vrlo se brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, Almagea® CURCUMIN FORTE+ sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina s vitaminom D u micelama i pritom ima 185 puta veću raspoloživost od nativnog kurkumina.

1 kapsula Almagea® CURCUMIN FORTE+ (596 mg) odgovara količini od 14 standardnih tableta s kurkuminom.

Almagea® CURCUMIN FORTE +
SNAGA KURKUMINA NA VAŠOJ STRANI

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu