KRILL OIL CARDIO+ dodatka prehrani poklanjamo vam Almagea majicu!"/>

MJESEC SRCA – MAJICA NA POKLON

Mjesec rujan posvećen je brizi o zdravlju srca pa se prigodno zove i ''mjesec srca''. Do 30.9. za svaku online narudžbu Almagea KRILL OIL CARDIO+ dodatka prehrani poklanjamo vam Almagea majicu!

Almagea KRILL OIL CARDIO+ dodatak je prehrani nove generacije koji pridonosi zdravlju srca.  Zahvaljujući revolucionarnoj formulaciji s visokovrijednim uljem antarktičkog račića krila, bogatog omega-3 masnim kiselinama i astaksantinom, te dodatno obogaćenim vitaminom E i selenom koji  štite stanice od oksidativnog stresa, Almagea KRILL OIL CARDIO+ je ALFA MEĐU OMEGAMA. Za blagotvoran učinak potrebno je unijeti 250mg EPA+DHA dnevno, ali i pridržavati se zdrave prehrane.

Inovativni sastojak, ulje račića krila, superioran je izvor omega-3 masnih kiselina koje su zbog svoje strukture, identične onoj u membranama ljudskih stanica, bolje iskoristive.  Povrh toga, ulje krila sadrži snažan antioksidans astaksantin koji mu daje prepoznatljivu crvenu boju te štiti ulje od oksidacije. Znanstvene studije su pokazale da omega-3 masne kiseline vezane za fosfolipide, poput onih u ulju račića krila, imaju značajno bolju apsorpciju i viši stupanj ugradnje u ciljana tkiva od omega-3 masnih kiselina kakve nalazimo u ribljem ulju. Povrh toga, kril obitava u kristalno čistom moru oko Antarktika, hrani se isključivo planktonima te ne akumulira teške metale. 

Almagea KRILL OIL CARDIO+ dolazi u tekućem obliku u Licaps® celuloznim kapsulama koje omogućuju lakšu i učinkovitiju apsorpciju te štite od neugodnog “ribljeg” mirisa, okusa, kao i pojave refluksa. Preporučuje se osobama s metaboličkim sindromom, koje su prošle ili se žele zaštititi od kardiovaskularnih incidenata, kod kroničnih upalnih stanja, te svima onima kojima je prehrana osiromašena omega-3 masnim kiselinama. 

NARUČITE ODMAH: http://www.almagea.hr/shop/

Dostava je besplatna za sve narudžbe, a za svaku narudžbu do 30.09. Almagea majica na dar.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku