MOTION SUPPORT+"/>

Podrška u svakom koraku - Almagea® MOTION SUPPORT+

Dodatak prehrani za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića

Prema rezultatima istraživanja, svaka četvrta žena i svaki peti muškarac srednje životne dobi osjećaju neki od simptoma degenerativno promijenjenih zglobova. Intenzivnija tjelesna aktivnost, starija životna dob i razne zdravstvene tegobe te operativni zahvati, samo dodatno potenciraju tegobe u lokomotornom sustavu. No, ni mlađa populacija nažalost nije u potpunosti pošteđena. Čak deset posto populacije u dobi između 15 i 25 godina pati od neke vrste artrotskih promjena. Almagea® MOTION SUPPORT + je dodatak prehrani nove generacije za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića. Preporučuje se tjelesno aktivnim osobama svih dobnih skupina koje žele pospješiti pokretljivost zglobova i očuvati hrskavicu, kosti i mišiće. Namijenjen je također osobama zrele i starije životne dobi s tegobama lokomotornog sustava.

Almagea MOTION SUPPORT + pripravak je koji sadrži UC-II®, prirodnu standardiziranu aktivnu komponentu koja predstavlja poseban oblik nedenaturiranog (nativnog) kolagena tip II.

Samo jedna Licaps® kapsula Almagea MOTION SUPPORT + sadrži 40 mg nedenaturiranog kolagena tip II (UC-II®).

Osim toga, sadrži i vitamin D₃ koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišića, vitamin K₂ koji doprinosi održavanju normalnih kostiju te vitamin C koji potiče normalno stvaranje kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju. Vitamin D₃ u kombinaciji s vitaminom K₂ sudjeluje u održavanju normalnih koštanih struktura, dok vitamin C sudjeluje u sintezi kolagena te na taj način doprinosi normalnoj funkciji hrskavice i kostiju, što je od iznimne važnosti za normalnu pokretljivost zglobova.

Almagea MOTION SUPPORT+ dolazi u inovativnim Licaps® kapsulama te sadrži posebnu kombinaciju patentiranog nedenaturiranog kolagena tip II (UC-II®) te vitamina K₂, D₃ i C. Licaps® OCEANCAPS® kapsule porijeklom su od riblje želatine iz obnovljivih izvora te ne sadrže GMO, gluten, škrob, laktozu niti konzervanse. Iznimno su lagane za gutanje i nježne za želudac. Stabilne su i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea MOTION SUPPORT+ ima snažno djelovanje uz samo jednu malu Licaps® kapsulu dnevno. Upravo ona sadrži 40 mg UC-II® nedenaturiranog kolagena tipa II, što je jednako kao tri tablete s glukozaminom (1500 mg) i kondroitinom (1200 mg).

Preporuka primjene: 1 kapsula dnevno,uz obrok i dosta tekućine

Pakiranje: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 40 mg UC-II® nedenaturiranog tipa II kolagena

 

 

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu