Popis ljekarni u kojima se provodi nagradna igra

Pogledajte kako i gdje možete sudjelovati u nagradnoj igri "Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji Vam želi!"

Iako često zaboravljamo na njenu važnost, obitelj je naš temelj i naše utočište. Od obitelji u svakom trenutku očekujemo podršku, ljubav i iskrenost koje su nam potrebne. 

Samo u odabranim ljekarnama s istaknutim vizualom nagradne igre „Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji Vam želi!“ u razdoblju od 13.11.2017. do 13.12.2017. svaki kupac Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje, ima mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri s bogatim fondom nagrada koje će zasigurno biti dobrodošla pomoć novim ili proširenim obiteljima.

Popis odabranih ljekarni u kojima se provodi nagradna igra "Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji Vam želi" nalazi se ovdje

Za sudjelovanje u nagradnoj igri kupci Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani trebaju se prijaviti samo slanjem SMS poruke i broj 60221 uz sadržaj: ALMAGEA, broj računa, ime i prezime sudionika, adresa stanovanja (ulica, mjesto i poštanski broj) sudionika.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu