Posebno Almagea® promopakiranje za pripremu tijela za ljeto

Ljeto je pred nama, a to podrazumijeva i pojačano izlaganje tijela sunčevim zrakama, te shodno tome i dodatne pripreme.

Neka ljeto započne s lijepom kože i top formom! Kožu je potrebno pripremiti za učinke sunca i topline, a uz redovitu tjelesnu aktivnost potrebno je očuvati dobro zdravlje.

Pripremite svoju kožu na vrijeme i potražite posebno Almagea® promopakiranje Almagea® SUNLOVE SKIN+ sa Almagea® L-CARNITINE+ kapsulama.

Almagea SUNLOVE SKIN+ dodatak prehrani posebno je prilagođen osobama koje žele pripremiti kožu za izlaganje suncu i zaštiti je od štetnog utjecaja slobodnih radikala, te svima onima koji imaju kronične dermatološke probleme. Sadrži mješavinu ulja sjemenki boreča i argana te ulja ploda uljane palme, obogaćeno sa 6 mg astaksantina, te dodatne količine vitamina E i selena.

Almagea L-CARNITINE+ potiče metabolizam masti u tijelu i sadrži najčišći oblik l-karnitina (Carnipure®) obogaćen kromom. L-karnitin se primjenjuje kao potpora procesu proizvodnje energije i preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora. Proizvod je namijenjen aktivnim sportašima i rekreativcima, osobama starije životne dobi te svima koji žele dodatnu potporu metabolizmu prilikom redukcijske dijete.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku