Pripremite se na vrijeme za sezonu alergija na ambroziju

Almagea® CURCUMIN FORTE+ pomaže pri zadovoljenju potreba za vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta

Svake godine u kolovozu gotovo četvrtina stanovništva kontinentalne Hrvatske počinje patiti od alergije na ambroziju, a najčešći simptomi su kihanje, nadraženo grlo, grlobolja te svrbež očiju i nosa, dok teži slučajevi uključuju čak i astmatični napad. Jedna biljka ambrozije u stanju je proizvesti do milijardu čestica peludi, a vrućina, vlaga i vjetar situaciju samo pogoršavaju. Kako vam ovi, nimalo ugodni, simptomi ne bi narušili kvalitetu života, potrebno se obraniti, prevenirati i ojačati imunitet iznutra. Želimo li doprinijeti normalnoj funkciji imuniteta, svakodnevnicu trebamo obogatiti tradicionalnim, prirodnim dodacima prehrani. Pravim odabirom istih postižemo maksimalno pozitivan učinak na naše zdravlje te tijelu osiguravamo odgovarajući izvor snage u borbi protiv neželjenih utjecaja iz okoline.
Normalna funkcija imuniteta s 185 puta većom bioraspoloživosti od nativnog kurkumina
Tvrtka Almagea predstavila je novi inovativni proizvod na hrvatskom tržištu, Almagea® CURCUMIN FORTE+, dodatak prehrani koji pomaže pri zadovoljenju potreba za vitaminom D i doprinosi normalnoj funkciji imuniteta. S obzirom da nativni kurkumin nije topiv u vodi, odnosno ima nisku bioraspoloživost i vrlo se brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, Almagea® CURCUMIN FORTE + sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina s vitaminom D u micelama, čime doprinosi normalnoj funkciji imuniteta i pritom ima 185 puta veću bioraspoloživost od nativnog kurkumina. Uz polifenol kurkumin proizvod sadrži i vitamin D. Smatra se da je nedostatak vitamina D vrlo čest jer danas postoji malo namirnica na tržištu koje su obogaćene njime, pa se savjetuje posegnuti za pripravcima koji ga osiguravaju u dovoljnim količinama.
Almagea® CURCUMIN FORTE+ namijenjen je svim osobama koje žele pridonijeti funkciji imuniteta te onima koji žele unijeti visokoiskoristiv oblik kurkumina.

Više informacija na www.almagea.hr

 

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku