U prvom Tester Boxu za muškarce nalazi se i Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+

Riječ je o konceptu online pretplate na testere ekskluzivnih proizvoda top kozmetičkih brendova, koji je, nakon zabilježenog svjetskog uspjeha, odnedavno dostupan i u na našem tržištu.

Do sada su u Tester Boxu bili proizvodi namijenjeni ženama, no, ovih je dana lansiran i prvi Tester Box za muškarce.
Svi koji ga naruče i otvore u njemu će pronaći i naš Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ .

U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, CarnipureTM, uz dodatak kroma, a primjenjuje se kao potpora poticanju metabolizma makronutrijenata (masti, bjelančevina i ugljikohidrata) u tijelu.

Namijenjen je rekreativcima i aktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju tjelesnom aktivnošću, ali ga mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi, vegani i vegetarijanci.

Jednu kapsulu preporučamo uzeti 30 minuta prije predviđene tjelovježbe. Ako vježbate više puta dnevno, pazite da ne pretjerate. Istraživanja pokazuju da je optimalan izbor 1-2 g L-karnitina dnevno, stoga je dozvoljeno uzimati i 3 – 4 kapsule Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ svaki dan.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku