Uz online kupnju PRENATAL OMEGA3+ kao poklon dobivate dudu toplomjer

Kako bi mjerenje tjelesne temperature bilo što lakše, pripremili smo koristan poklon.

Kupnjom PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani na našem webshopu dobivate koristan poklon za svoju bebu – dudu varalicu toplomjer DAISY.
Riječ je o digitalnom toplomjeru koji se koristi za bebe koje i inače dudaju pa tako neće ni primijetiti da im se mjeri temperatura. S obzirom da bebe mogu biti vrlo nemirne prilikom mjerenja temperature, duda varalica kao toplomjer vrlo je jednostavna za upotrebu jer će beba prilikom mjerenja temperature biti smirena i neće plakati.

Daisy toplomjer duda varalica za bebu kao poklon s PRENATAL OMEGA3+ kapsulama dolazi u dvije boje: plavoj i narančastoj te su količine ograničene.

PRENATAL OMEGA3+ je dodatak prehrani nove generacije posebno formuliran za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje. Formulacija usklađena s najnovijim znanstvenim spoznajama na području perinatalne skrbi sadrži ključne nutrijente u optimalnim dozama bitne za majku i dijete.

Proizvod dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap kapsuli koje ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha stoga osigurajte ovaj koristan poklon za svoju bebu na vrijeme klikom na naš webshop. Iako ne vidite dudu u narudžbi, uz svaki naručeni proizvod PRENATAL OMEGA 3+ dobivate Daisy dudu toplomjer gratis. 

 

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu