ZA SVAKU NARUDŽBU - KUTIJICA ZA KAPSULE NA DAR

Tijekom listopada, za svaku online narudžbu bilo kojeg Almagea® dodatka prehrani (KRILL OIL CARDIO+, L-CARNITINE ACTIVE+ ili SUNLOVE SKIN+) poklanjamo vam praktičnu Almagea kutijicu za kapsule!

Almagea dodaci prehrani sadrže revolucionarne prirodne komponente kojima je potrebna najbolja zaštita, stoga se nalaze u inovativnoj Licaps® kapsuli koja štiti vrijedan tekući sadržaj, omogućuje bolju apsorpciju nutrijenata, a ne sadrži štetne tvari, poput plastifikatora, GMO supstanci, alergena, kao niti otapala, konzervanse, šećere i škrob.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ dodatak je prehrani nove generacije koji pridonosi zdravlju srca.  Sadrži revolucionarnu formulaciju s visokovrijednim uljem antarktičkog račića krila, bogatog omega-3 masnim kiselinama i astaksantinom, te dodatno obogaćenim vitaminom E i selenom koji  štite stanice od oksidativnog stresa. Preporučuje se osobama s metaboličkim sindromom; koje su prošle ili se žele zaštititi od kardiovaskularnih incidenata, kod kroničnih upalnih stanja srčanih događaja, te svima onima kojima je prehrana osiromašena omega-3 masnim kiselinama, a posebice trudnicama, dojiljama i sportašima. Ne ostavlja karakterističan ''riblji'' miris, okus i refluks.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ dodatak prehrani  sadrži najčišći oblik L-karnitina, CarnipureTM , kao i krom te se primjenjuje kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu (proizvodnje energije). Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost stoga se L-karnitin preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora. Namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

Almagea SUNLOVE SKIN+ dodatak prehrani sadrži inovativnu formulaciju antioksidansa  koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.  U jednoj kapsuli Almagea SUNLOVE SKIN+ nalazi se mješavina ulja sjemenki boreča i argana, ulja ploda uljane palme (prirodno bogatih vitaminom E), kao i dodatne količine vitamina E uz esencijalne masne kiseline te lutein, koenzim Q10 i selen. Oksidativni stres izazivaju razni čimbenici iz okoliša – zagađenost, zračenja, UVA i UVB zrake. Kožu je, stoga, potrebno zaštiti i njegovati iznutra kako bi se povećala njena otpornost, a time smanjilo prekomjerno stvaranje slobodnih radikala uslijed čega može doći do oštećenja staničnih struktura.

NARUČITE ODMAH: http://www.almagea.hr/shop

Dostava je besplatna za sve narudžbe, a  za narudžbu bilo kojeg Almagea dodatka prehrani poklanjamo kutijicu za kapsule.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku