ZAŠTO KORISTIMO ALMAGEA® CURCUMIN FORTE+ ?

Predstavljanje Almagea Curcumin Forte+ dodatka prehrani podržali su i MATEA MATOŠEVIĆ, hrvatska olimpijka i maratonka i ANTONIO FRANIĆ, hrvatski televizijski i filmski glumac

Matea Matošević, hrvatska olimpijka i maratonka:

S obzirom da se bavim sportskom aktivnošću visokog intenziteta, vitaminsko-mineralne nadomjeske koristim ne samo s ciljem poboljšanja zdravlja, već i zbog podizanja razine energije i prevencije bolesti. Život trkača spada u natprosječno fizički aktivan život, a dodaci prehrani pomažu ne samo u proizvodnji, već i u izgradnji, regeneraciji i očuvanju mišića i kostiju. Nova istraživanja pokazuju da se rizik od stres fraktura, koji je iznimno čest kod nas trkača, potencijalno može smanjiti poboljšanjem razina vitamina D u organizmu. Osim toga podložniji smo raznim respiratornim infekcijama te održavanjem jakog imunološkog sustava je od iznimne važnosti. Stoga je vitamin D moj najbolji saveznik. Uz pravilan plan ishrane, Almagea Curcumin Forte+ doprinosi održavanju mojeg imunološkog sustava u ravnoteži čime osigurava dodatnu zaštitu mog organizma.

Antonio Franić, kazališni, televizijski i filmski glumac:

Glumački posao zahtijeva mnogo proba, priprema i stalnu prilagodbu novim i neočekivanim situacijama. Ovaj posao zahtijeva i spremnost na stalna putovanja kao i na cjelodnevni aktivni angažman. Dnevno snimamo jako puno, najčešće od ranih jutarnjih sati, pa sve do navečer, naročito ako je riječ o serijama. Iako me ta vrsta posla raduje i uživam u njemu, ritam koji glumački posao nameće dugoročno može iznimno iscrpiti osobu. I stoga, koliko god poslovne prilike to dozvoljavaju, pokušavam maksimalno pripaziti na svoju prehranu birajući nutritivno vrjednije namirnice, a adekvatnu količinu vitamina D nastojim osigurati boravkom na otvorenom. Međutim, u posljednje vrijeme kombinacija proljetnog vremena i umora, bila je moja prijelomna točka u kojoj sam odlučio posegnuti za dodatnim pripravcima. Isprobavši novi Almagein Curcumin Forte+ sam počeo koristiti preventivno radi prednosti koje kurkumin i vitamin D osigurava mom organizmu prvenstveno jer je snažan antioksidans i održava moj imunološkog sustava u ravnoteži.

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku