ZDRAVLJE MAJKE I BEBE KLJUČNI SU ZA SRETNO DJETINJSTVO

Za mamu i bebu na jednom mjestu - limitirano izdanje Almagea® Prenatal Omega3+ kapsule uz Daisy toplomjer dudu varalicu

U trenutno dostupnom posebnom pakiranju Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani sve mame od sada će pronaći i koristan poklon za svoju bebu – dudu varalicu toplomjer DAISY. Riječ je o digitalnom toplomjeru koji se koristi za bebe koje i inače dudaju, pa tako neće ni primijetiti da im se mjeri temperatura. S obzirom da bebe mogu biti vrlo nemirne prilikom mjerenja temperature, duda varalica kao toplomjer vrlo je jednostavna za upotrebu jer će beba prilikom mjerenja temperature biti smirena i neće plakati.

Daisy toplomjer duda varalica za bebu u pakiranju s Almagea® PRENATAL OMEGA 3+ kapsulama dolazi u četiri boje: plavoj, crvenoj, žutoj i zelenoj.

Sve što treba trudnicama i dojiljama - Almagea® PRENATAL OMEGA 3+
Almagea® PRENATAL OMEGA3+ sadrži omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), folnu kiselinu, vitamin B12, vitamin B6, vitamin D, željezo, magnezij i jod. Proizvod osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Formulacija je bogata željezom, koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, te zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije.
Proizvod dolazi u obliku Licaps ®DuoCap™ kapsule koja se sastoji od dvije kapsule. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale, dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli. Licaps DuoCap kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena promo pakiranja ista je kao i cijena proizvoda Almagea® PRENATAL OMEGA3+ kapsula, te zajedno s toplomjerom dudom varalicom iznosi 205,00 kn.

Zajedno s poklonom, DAISY toplomjerom dudom varalicom, Almagea PRENATAL OMEGA 3+ kapsule dostupne su u svim ljekarnama. 

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku