Usvojite ritam prirode
njena tajna je strpljenje.

Ralph Waldo Emerson

Zdravlje

Seksualno zdravlje predstavlja integritet i harmoniju između uma, emocija i tijela, a vodi k poboljšanju socijalnih i intelektualnih aspekata te kreiranju zdrave veze i ljubavi. Bilo koji poremećaj koji rezultira disharmonijom, a time i nedostatkom seksualnog zadovoljstva, može biti uzrokom seksualne disfunkcije te narušiti kvalitetu života muškarca.

Proizvodi:

Put od tisuću milja počinje prvim korakom.

Kineska narodna poslovica

Fit

Jedan od važnijih faktora uspjeha u životu jest dobra podrška. Kojom god aktivnošću se bavili, uvijek je dobro imati nekoga na koga se možemo osloniti i zato profesionalni sportaši koji su već napravili tisuće i oni rekreativni koji tek rade svoje prve sportske korake, znaju da im treba podrška u svakom koraku.

Proizvodi:

Vodite računa o svom tijelu, to je jedino mjesto u kojem morate živjeti.

Jim Rohn

Zdravlje

Gdje god krenuli, važno je da sa sobom uvijek nosite štit koji vas čini sigurnima. Taj štit zove se imunitet. Stoga, želite li doprinjeti normalnoj funkciji vašeg imuniteta, obogatite svakodnevicu tradicionalnim, prirodnim dodacima prehrani. Pravim odabirom istih maksimizirajte pozitivan učinak na vaše zdravlje, te tijelu osigurajte odgovarajući izvor snage u borbi protiv neželjenih utjecaja iz okoline.

Proizvodi:

Dijete je nešto što nosiš u sebi devet mjeseci, u naručju tri godine, a u svom srcu do kraja života.

Zdravlje
Trudnoća i dojenje

Dolazak novog života na svijet nezaboravan je trenutak u životu majke, ali njemu prethodi vrlo zahtjevno razdoblje za njeno tijelo. Uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti prije i tijekom trudnoće kao i za vrijeme razdoblja dojenja.

Proizvodi:

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ je dodatak prehrani posebno formuliran za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje obogaćen omega-3 masnim kiselinama, 5-MTHF (aktivnom folnom), folnom kiselinom, vitaminom D i željezom. Uz kupnju 2 komada na poklon dobivate Woody Chewelry vezicu za dudu koja je zamišljena kao prva vezica za dudu koju će beba imati. Woody Chewelry vezice su kraće od klasičnih vezica za dudu te su idealne za tek rođene bebe jer su lagane i nema straha da će se zapetljati oko rukice, noge i drugih dijelova tijela. Mame ih biraju jer ne smetaju bebama kada zaspu, iznimno su lagane i mekane, a ujedno su ručni rad i unikatne. Svaka vezica pakirana je u ručno rađenoj platnenoj vrećici sa vodenim žigom Woody Chewelry.

Proizvodi:

Zdravlje je najveće bogatstvo.

Vergilije

Zdravlje

Dinamičan tempo života, neredovita i neuravnotežena prehrana, kao i nezdrave navike ostavljaju posljedice na naše zdravlje, ali i izgled. Bolesti srca i krvnih žila najčešći su uzročnici težih oboljenja u modernom svijetu, a poznato je da se brojni čimbenici rizika vezani za te tegobe mogu prevenirati zdravim načinom života i kvalitetom raznovrsne prehrane.

Proizvodi:

U zdravom tijelu, zdrav duh

Juvenal

Fit

Barem pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Ako se tome još pridoda uravnotežena prehrana bogata voćem i povrćem, osim što ćete izgledati izvrsno, osjećat ćete se još i bolje. Tjelesna izdržljivost, brz oporavak nakon vježbanja i fit forma težnja su svakog modernog čovjeka.

Proizvodi:

Žeđ za ljepotom nikada se ne može ugasiti.

P. Mantegazza

Ljepota

Štetni utjecaji iz okoline, zagađenja i zračenja, kao i nagli prijelazi između godišnjih doba utječu na naš najveći organ – kožu. Jednako tako, pravilna prehrana i njega, pridonose zdravlju kože i njenoj sposobnosti zaštite od negativnih utjecaja iz okoline.

Sunce je jedan od njih. Sunce pokreće život, koža ga obožava, ali kako bi od sunca dobila isključivo najbolje što zaslužuje, kožu je potrebno adekvatno pripremiti i zaštititi - izvana i iznutra.

Proizvodi:

Zdrava i lijepa koža nezaobilazni je must-have tijekom cijele godine, a posebno ljeti. Kako bi naša koža od sunca dobila isključivo najbolje što zaslužuje, trebamo je na vrijeme pripremiti za odgovorno izlaganje sunčevom zračenju te joj pružiti adekvatnu i kvalitetnu zaštitu iznutra. Almagea® SUNLOVE SKIN+ dodatak prehrani sadrži sastojke sa snažnim antioksidacijskim djelovanjem koji štite stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala izazvanih UV zrakama. Pripravak hrani kožu iznutra te podupire njezinu elastičnost, vlažnost i ljepotu.

Summer paket sadrži dva dodatka prehrani Almagea® SUNLOVE SKIN+ i pamučnu eco-friendly torbu.

Proizvodi:

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu