Vodite računa o svom tijelu, to je jedino mjesto u kojem morate živjeti.

Jim Rohn

Zdravlje

Gdje god krenuli, važno je da sa sobom uvijek nosite štit koji vas čini sigurnima. Taj štit zove se imunitet. Stoga, želite li doprinjeti normalnoj funkciji vašeg imuniteta, obogatite svakodnevicu tradicionalnim, prirodnim dodacima prehrani. Pravim odabirom istih maksimizirajte pozitivan učinak na vaše zdravlje, te tijelu osigurajte odgovarajući izvor snage u borbi protiv neželjenih utjecaja iz okoline.

Proizvodi:

Dijete je nešto što nosiš u sebi devet mjeseci, u naručju tri godine, a u svom srcu do kraja života.

Zdravlje
Trudnoća i dojenje

Dolazak novog života na svijet nezaboravan je trenutak u životu majke, ali njemu prethodi vrlo zahtjevno razdoblje za njeno tijelo. Uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti prije i tijekom trudnoće kao i za vrijeme razdoblja dojenja.

Proizvodi:

Zdravlje je najveće bogatstvo.

Vergilije

Zdravlje

Dinamičan tempo života, neredovita i neuravnotežena prehrana, kao i nezdrave navike ostavljaju posljedice na naše zdravlje, ali i izgled. Bolesti srca i krvnih žila najčešći su uzročnici težih oboljenja u modernom svijetu, a poznato je da se brojni čimbenici rizika vezani za te tegobe mogu prevenirati zdravim načinom života i kvalitetom raznovrsne prehrane.

Proizvodi:

U zdravom tijelu, zdrav duh

Juvenal

Fit

Barem pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Ako se tome još pridoda uravnotežena prehrana bogata voćem i povrćem, osim što ćete izgledati izvrsno, osjećat ćete se još i bolje. Tjelesna izdržljivost, brz oporavak nakon vježbanja i fit forma težnja su svakog modernog čovjeka.

Proizvodi:

Žeđ za ljepotom nikada se ne može ugasiti.

P. Mantegazza

Ljepota

Štetni utjecaji iz okoline, zagađenja i zračenja, kao i nagli prijelazi između godišnjih doba utječu na naš najveći organ – kožu. Jednako tako, pravilna prehrana i njega, pridonose zdravlju kože i njenoj sposobnosti zaštite od negativnih utjecaja iz okoline.

Sunce je jedan od njih. Sunce pokreće život, koža ga obožava, ali kako bi od sunca dobila isključivo najbolje što zaslužuje, kožu je potrebno adekvatno pripremiti i zaštititi - izvana i iznutra.

Proizvodi:

Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku