O nama

Prirodno je osjećati se dobro!

I sami svjedoci negativnih posljedica koje brz, nekvalitetan i neuredan život može ostaviti na modernog čovjeka, poželjeli smo osmisliti i ponuditi nešto novo - najkvalitetnije prirodne sastojke kroz inovativna dostignuća farmaceutskih tehnologija. S ciljem unapređenja kvalitete života, očuvanja zdravlja i ljepote započeli smo suradnju s vodećim svjetskim i domaćim stručnjacima iz područja farmaceutike i nutricionizma te osmislili portfelj proizvoda Almagea.

Dugogodišnje iskustvo Almagea tima u farmaceutici uz savjete i pomoć stručnjaka, omogućili su stvaranje inovativnih i visokokvalitetnih dodataka prehrani.  Licaps®  kapsule čuvaju visokokvalitetne prirodne nutrijente u tekućem obliku. Inovativna, patentirana formula ovih kapsula omogućuje brže i učinkovitije djelovanje, lakše gutanje bez opterećenja želuca i neugodnog refluksa. Povrh toga, Licaps® kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, šećer i škrob, plastifikatore te imaju Kosher i Halal certifikate. Time je primjena Almagea dodataka prehrani izuzetno sigurna i ugodna.

Visokokvalitetni sastav i inovativna formulacija Almagea dodataka prehrani jamči blagotvornu, prirodnu učinkovitost proizvoda na zdravlje organizma.

Naše temeljne vrijednosti zalog su za našu poslovnu misiju i viziju:

Prirodno je osjećati se dobro!

Za vas osiguravamo isključivo najkvalitetnije prirodne sastojke koji pridonose poboljšanju kvalitete življenja i ljepote.

Inovativnost & Sigurnost

Bogato znanje i iskustvo, inovativne ideje i farmaceutska otkrića omogućuju nam da kroz svoje proizvode ponudimo isključivo najkvalitetnije dodatke prehrani koje i sami koristimo.

Društvena odgovornost

Opredijelili smo se za transparentno poslovanje koje ulaže u očuvanje zdravlja čovjeka i kvalitete života na Zemlji s ciljem osiguravanja boljeg sutra za naše najmlađe.

Almagea dodaci prehrani prošli su stroge kontrole kvalitete te su u skladu s europskim propisima.  Dodatno

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu