Saveznik Vašeg tijela!

Tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana pomažu nam očuvati dobro zdravlje i formu. Povrh toga, određeni dodaci prehrani od velike su koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Uvod

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, CarnipureTM, kao i krom koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata* te tako potpomaže i metabolizam masti u tijelu.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. L-karnitin se, stoga, preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži CarnipureTM, najčišći oblik L-karnitina, u tekućem obliku u biljnoj (veganskoj) kapsuli. Licaps® Vcaps® Plus kapsule biljnog podrijetla pogodne su za vegane, lagane za gutanje, nježne za želudac te izuzetno učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizam.

Više o tehnologiji *Makronutrijenti su masti, ugljikohidrati i bjelančevine.

Licaps®, Vcaps® Plus and Carnipure® are trademarks of Lonza or its affiliates.

Namjena — Potiče metabolizam masti u tijelu
Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ preporuča se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

Što je

L – karnitin je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina lizina i metionina posredstvom vitamina C, B6, niacina i željeza. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije.

Borago officinalis

Za što služi

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ primjenjuje se kao potpora procesu proizvodnje energije.

Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost stoga se L-karnitin preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Uz Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ dodatak prehrani, preporučamo vam barem pola sata tjelovježbe dnevno koja dokazano pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Uz uravnoteženu prehranu, bogatu voćem i povrćem, i zdrav način života, pridonosite svjesno zdravlju vašeg tijela.

Sastojci

L-karnitin, tvar za zadržavanje vlage: glicerol, kapsula: hidroksipropil metil celuloza, pročišćena voda, krom (krom (III) klorid).

Način primjene

1 kapsula dnevno prije tjelovježbe.

Pakiranja

Jedno pakiranje sadrži 50 Licaps® Vcaps® Plus kapsula s 500 mg L-karnitina i 20 μg kroma.

Sastojci u dnevnoj dozi
(jedna Licaps kapsula)
% PU*
L-carnitine 500 mg -
Krom (Krom (III) klorid) 20 μg 50
*PU = preporučeni dnevni unos
L-carnitine proces

Dodatno

Članci

Zašto uvrstiti L-karnitin u svoju nutritivnu rutinu?

L-karnitin pomaže kod brže i bolje regeneracije mišića sprječavajući mikro ozljede mišićnog tkiva koje nastaju prilikom vježbanja.

Nastavi čitati

Do forme iz snova – uz par jednostavnih trikova i promo pakiranje 1+1 GRATIS

Ukoliko vam je ove godine glavna odluka ostvariti formu iz snova, evo par jednostavnih trikova koji će vam u tome pomoći! :)

Nastavi čitati

Prijavite se na naš newsletter & pratite nas na Facebooku i Instagramu