Novi proizvod po mjeri muškarca

  • Almagea novosti
  • 3 min.
  • almagea
  • 21.05.2020.

Postoji li veza između prehrane i muškog spolnog zdravlja?

Poznato je blagotvorno djelovanje pravilne prehrane i životnih navika u održavanju zdravlja cijelog organizma i smanjenju rizika od razvoja kroničnih nezaraznih bolesti. 

Prehrana i suplementacija bogata snažnim antioksidansima, ključnim aminokiselinama i važnim mineralima pogoduje poboljšanju zdravstvenog statusa cijelog organizma u kojem je, u idealnim okolnostima, sve međusobno savršeno povezano i koordinirano. Trebali bismo težiti što duljem zadržavanju te ravnoteže, a to je naravno jedan od težih životnih zadataka.

Intimno zdravlje (više) nije tabu tema

Glavni problemi intimnog zdravlja muškarca su: neplodnost, seksualna disfunkcija i oksidacijski stres. Stoga, u 2020. godini krećemo u nove izazove: kako kroz promjenu životnih navika, pravilnu prehranu i adekvatnu suplementaciju pripremiti tijelo muškarca na izloženost stresu, kako povećati plodnost te riješiti probleme seksualnog zdravlja.

Kod većine uzroka problema, uz pravovremenu intervenciju, možemo si pomoći mi sami. Kako? Sveobuhvatnim pristupom – korekcijom navika i postupaka koje su štetne za naš um i tijelo.

Oksidacijski stres

Jeste li znali da je u 30 – 80% slučajeva uzrok neplodnosti oksidacijski stres – termin koji sve češće koristimo i, znanstveno opravdano, povezujemo s bolestima srca i krvnih žila, dijabetesom, karcinomima i autoimunim poremećajima. Oksidacijski stres je stanje neravnoteže između količine antioksidansa („the good guys“) i prooksidansa („the bad guys“) koje rezultira kontinuiranim stvaranjem slobodnih radikala – molekula koje, kada nastaju u organizmu u prekomjernoj koncentraciji, uništavaju naše stanice.

Stres kojem smo izloženi, naporan tempo i zgusnuti dnevni rasporedi često dovode do toga da nam kvalitetna i uravnotežena prehrana dolaze na sam kraj liste prioriteta.

Usvojite ritam prirode, njena tajna je strpljenje

Kada je u pitanju plodnost muškarca i žene te ostvarivanje željene trudnoće, mnogo toga nije u našim rukama, međutim na nama je da budemo strpljivi i da damo sve od sebe kako bismo promijenili životne navike na bolje.

Metode održivog pristupa i trajnih pozitivnih promjena u svakom području naših života jesu umjerenost, raznolikost i ravnoteža.

Formula po mjeri muškarca

Naš novi proizvod, MAN FORMULA+ je razvijen za tebe – modernog muškarca koji želi više. Ključ optimalnog intimnog zdravlja i plodnosti muškarca krije se u pravilnoj i uravnoteženoj prehrani s posebnim naglaskom na unos ciljanih aminokiselina, vitamina, minerala i antioksidansa koje u optimalnoj kombinaciji sadrži MAN FORMULA+.     


MAN FORMULA+ je novi, 7. po redu proizvod razvijen od strane Almagee te nudi učinkovito i jednostavno rješenje za održavanje spolnog i reproduktivnog zdravlja muškarca. Njegova inovativna formulacija s 9 ključnih nutrijenata pruža podršku u vidu smanjenja oksidacijskog stresa, poboljšanja seksualne funkcije te cjelokupnog zdravlja i vitalnosti muškarca

Dozirni oblik vrećice s prahom, koji se otapa u vodi, omogućuje primjenu potrebnih količina aktivnih tvari u samo jednoj dnevnoj dozi.