O Almagei

O nama

Revolucija iz prirode

U trenutku kada ponuda na tržištu dodataka prehrani nije zadovoljavala naše vlastite kriterije, odlučili smo osmisliti i ponuditi nešto novo. Spajajući najkvalitetnije sastojke s inovativnim tehnologijama, prateći svjetske trendove iz područja nutricionizma i farmacije, stvorili smo Almagea dodatke prehrani. Osim dodataka prehrani, uspješno poslujemo i na tržištu farmaceutske ambalaže kroz regionalnu distribuciju staklene i plastične ambalaže. Kontinuiranim ulaganjem u naše proizvode i usluge te širenjem asortimana etablirali smo se na regionalnom tržištu kao pouzdan partner za unaprijeđenje kvalitete života i očuvanja ljudskog zdravlja.

o-nama

Almagea

Vizija&kvaliteta

Vizija

Kroz kvalitetnu nutritivnu podršku zdravlju i najkvalitetniju ambalažu našim korisnicima želimo ponuditi isključivo najbolje proizvode. Kontinuiranim praćenjem potreba naših korisnika unaprjeđivat ćemo postojeće i razvijati nove proizvode temeljene na znanstvenim otkrićima, a koristeći najnaprednije tehnologije. Temeljne vrijednosti kompanije te posvećenost naših zaposlenika naš su zalog za sigurnu i zdravu budućnost.

Kvaliteta

Revolucija naše današnjice počinje s Almageom. Bogatim znanjem i iskustvom, inovativnim idejama i transparentnim pristupom poslovanju svojim korisnicima nudimo najviši standard kvalitete proizvoda.

Naš tim

Naša snaga

Almageu čini skupina motiviranih i educiranih stručnjaka koji svojim znanjem, proaktivnim pristupom te inovativnim idejama provode viziju Almagee u djelo. Kontinuiranim osobnim i poslovnim razvojem cijelog tima svoju strast pretvaramo u vrhunske proizvode te činimo vašu svakodnevnicu boljom.

Želite se priključiti takvom timu? Uvijek smo u potrazi za profesionalcima koji s nama žele dijeliti Almagea viziju, predanost i pristup. Slobodno nam se javite prijavom na posao@almagea.hr

 

Novosti

Procesi upravljanja tvrtke Almagea certificirani su prema ISO standardima 9001 i 14001

Naša snaga
Ulaskom u desetu godinu poslovanja uveli smo norme ISO 9001 sustava upravljanja kvalitetom i 14001 sustava upravljanja zaštitom okoliša. Ovim certifikatima osnažili smo percepciju naše tvrtke od strane poslovnih partnera i kupaca te učvrstili poziciju na tržištu, potvrđujući da je kvaliteta naše usluge i proizvoda konstanta.
Društveno odgovorno poslovanje

Bolja budućnost s Almageom

Opredijelili smo se za transparentno poslovanje koje ulaže u očuvanje zdravlja čovjeka i kvalitete života na Zemlji s ciljem osiguravanja boljeg sutra za naše najmlađe.

Proizvodi

Ambalaža & dodaci prehrani

Ambalaža

Odabir ambalaže iznimno je važan korak u plasiranju finalnog proizvoda na tržište. Naš stručni tim će Vas sa zadovoljstvom savjetovati i ponuditi najkvalitetniju certificiranu ambalažu. Naša kompetitivna prednost je brza i fleksibilna regionalna distribucija farmaceutske, veterinarske i kozmetičke ambalaže za naše kupce.

Dodaci prehrani

Naši proizvodi predstavljaju revoluciju nutritivne sadašnjosti, a nastaju kao rezultat spajanja razvoja inovativnih formulacija s najnaprednijim tehnologijama proizvodnje. S ponosom Vam predstavljamo naše dodatke prehrani koje savjesno i odgovorno razvijamo kako bi vam ponudili ono najbolje iz prirode te olakšali savladavanje izazova koje donosi današnji stil života.

Želimo biti bolji

Pošaljite nam Vašu povratnu informaciju
Vaše mišljenje i zadovoljstvo nam je od velike važnosti. Cijenimo Vaše izdvojeno vrijeme i trud da s nama podijelite povratne informacije za naše proizvode i usluge.

Certifikati

SGS ISO 9001 Certificate
SGS ISO 14001 Certificate