Obilježili smo 10 godina poslovanja tvrtke Almagea

  • Almagea novosti
  • 3 min.
  • almagea
  • 07.07.2022.

U društvu naših dragih gostiju, partnera, suradnika i prijatelja, obilježili smo 10 godina poslovanja tvrtke Almagea.

Cvjetna radionica
Radionica oslikavanja staklenih bočica

Prisjetili smo se našeg puta od samog početka do danas. Bio je to veliki izazov, ali iz današnje perspektive vidimo da je to ujedno bila i prilika. Svjesni svojih slabosti, konstantno smo radili na svojim snagama, fleksibilnosti i drugačijem pristupu tržištu, kroz vrijednosti koje smatramo važnima – briga o korisnicima koji su nam na prvom mjestu, kvaliteta na svim razinama proizvoda i usluga, inovativnost te izvrsnost u poslovanju. Iako smo kroz godine rasli i jačali, ostali smo dosljedni sebi i inicijalnim vrijednostima, drugačiji i kao takvi prepoznatljivi.


Bojana Mamić, direktorica tvrtke Almagea

U svom poslovanju primijenili smo načela dobrog korporativnog upravljanja te poseban naglasak stavili na transparentnost, što je očito odmah bilo prepoznato i valorizirano.


U svakom aspektu našeg poslovanja, Almagea u fokus stavlja krajnjeg korisnika te neprestano promišlja o njegovim potrebama. Prilagođavamo se korisnicima, slušamo njihove komentare te shodno tome razvijamo i proširujemo naš asortiman. Njihovo mišljenje i zadovoljstvo nam je važno jer želimo biti bolji danas nego jučer, bolji sutra nego danas…Almagea danas vrši distribuciju ambalaže u 8 država, a naši dodaci prehrani dostupni su u 1000 lokacija diljem Republike Hrvatske – u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i web shopovima.

Zadovoljni smo postignutim i vjerujemo da u naredno desetljeće možemo ući s optimizmom, usprkos izazovima i situaciji koja nas podsjeća na naš početak. Znamo da zajedno možemo kreirati bolju budućnost, kao i proizvode koje ljudi vole.


Naš tim naša je snaga. Almagein tim spoj je mladosti i pozitivne energije, a ujedno naša najsnažnija karika te generator ideja i pozitivne atmosfere. Međusobno se nadopunjujemo, motiviramo u radu i ostvarujemo – ne samo kao profesionalci, nego kao i osobe.


Almagea tim: Siniša, Morana, Karla, Bojana, Ivona, Ena, Kristian

Svima vama želimo zahvaliti na suradnji i podršci te se veselimo novim zajedničkim godinama koje su pred nama. Hvala na povjerenju, svakom komentaru i uloženom trudu, zajedno rastimo i dalje, samo nebo nam je granica.