Poklon! Eco boca za kupnju 2 ili više Almagea dodataka prehrani na novom webshopu

  • Almagea novosti
  • 3 min.
  • almagea
  • 30.08.2021.

Budite i vi dio promjene, s Almageom probudite prirodnu revoluciju u svojem tijelu i okolišu.

Povodom lansiranja naše nove web stranice, za kupnju 2 ili više Almagea dodatka prehrani za prvih 100 narudžbi poklanjamo vam staklenu bocu s bambusovim poklopcem iz kolekcije Impact. Koristite ju kao podsjetnik za hidraciju u kojoj sigurno možete nositi svoj vrući čaj ili ledeno hladnu vodu.

Odabrali smo upravo ovu bocu jer tvrtka Impact od svake kupnje boce donira 2 % iznosa organizaciji Water.org čija je glavna misija osiguranje pitke vode u predjelima svijeta gdje je ona nepitka i nesigurna za upotrebu.
Voda je esencijalna za život, a  prema dosadašnjim podacima 785 milijuna ljudi u svijetu nema osiguranu dovoljnu količinu pitke vode.

Kriza nedostatka pitke vode proglašena je 4. najopasnijom globalnom krizom društva.

Water.org je globalna neprofitna organizacija koja radi na tome da svim stanovnicima svijeta omogući korištenje pitke vode i sanitarnih potreba. Water.org svakodnevno daje sve od sebe kako bi osnažio ljude u potrebi za ovim resursima koji mijenjaju život – pružajući ženama nadu, djeci zdravlje i obitelji svijetlu budućnost. Osnažujući ljude s ovom temeljnom ljudskom potrebom, Water.org pomaže obiteljima pružiti nadu, zdravlje i priliku da prekinu krug siromaštva.

Prilike za novi život počinju s kapljicom vode. Bez zdrave i sretne prirode, koje smo dio, ljudska budućnost je krhka i neodrživa.

Kao mlada i perspektivna tvrtka, Almagea je ponosna da svojim vlastitim nastojanjima bude dio pozitivne promjene društva – i to ne samo u zdravstvenom smislu već i u smislu zaštite okoliša. Kada pogledamo „veću“ sliku, jedno je nedjeljivo od drugoga, zar ne? Zbog svih navedenih razloga, želja nam je imati kontinuirani pozitivni utjecaj na okoliš i održivi razvoj što smo ovom sinergijom i postigli.

Boca od dvoslojnog borosilikatnog stakla

Podržavajući vaš održivi životni stil, ova dvostruka staklena boca s bambusovim poklopcem smanjuje plastični otpad i služi kao lijepi i elegantni podsjetnik za hidracijom. Izrađena od borosilikatnog stakla vrhunske kvalitete, ova bočica s dvostrukim stijenkama izuzetno je otporna na velike toplinske promjene, tako da možete sigurno nositi svoj vrući čaj ili ledeno hladnu vodu. Prekrasan RPET rukav (držač) kompletira sofisticiran izgled.

Kapacitet 360 ml. BEZ BPA.

*Ova promotivna aktivnost je završena.