Rasprodano – uz online kupnju Prenatal Omega3+ kao poklon dobivate dudu toplomjer

  • Almagea novosti
  • 2 min.
  • almagea
  • 14.08.2020.

Kako bi mjerenje tjelesne temperature bilo što lakše, pripremili smo koristan poklon.

Kupnjom Prenatal Omega3+ dodatka prehrani na našem webshopu dobivate koristan poklon za svoju bebu – dudu varalicu toplomjer DAISY.
Riječ je o digitalnom toplomjeru koji se koristi za bebe koje i inače dudaju pa tako neće ni primijetiti da im se mjeri temperatura. S obzirom da bebe mogu biti vrlo nemirne prilikom mjerenja temperature, duda varalica kao toplomjer vrlo je jednostavna za upotrebu jer će beba prilikom mjerenja temperature biti smirena i neće plakati.

Daisy toplomjer duda varalica za bebu kao poklon s Prenatal Omega3+ kapsulama dolazi u plavoj boji te su količine ograničene.

Prenatal Omega3+ je dodatak prehrani nove generacije posebno formuliran za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje. Formulacija usklađena s najnovijim znanstvenim spoznajama na području perinatalne skrbi sadrži ključne nutrijente u optimalnim dozama bitne za majku i dijete.


Proizvod dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap kapsuli koje ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.


Ponuda je istekla 14.08.2020. u 14:00. Zahvaljujemo se na Vašem povjerenju i kupnji.