Uz Almagea® proizvode, zdrav život postaje navika

RIJEč STRUčNJAKA     3 MIN      ALMAGEA      07.11.2023

Almagea i kondicijski trener, profesor kineziologije Mario Mlinarić udružili su snage u želji da prenesu poruku – zdrav život postaje navika.

 

25 dana za zdrave životne navike: Almagea podržala online izazov s Mariom Mlinarićem

Početkom godine Mario Mlinarić odlučio se za novi, zahtjevni projekt. Nakon brojnih, uspješno odrađenih, besplatnih treninga za sve aktivne vježbače, ali i one željne pozitivnih promjena, odlučio je ne ograničiti lokacijom sve one koje žele sudjelovati te im je ponudio uzbudljiv on line izazov – program vježbanja i pravile prehrane pod nazivom „25 dana – zdrav život postaje navika“.

Riječ je o izazovu u kojem su mogli sudjelovati ljudi diljem Hrvatske putem Facebook stranice „Mario Mlinaric Strenght & Conditioning“. Almagea se ovom hvalevrijednom projektu, pridružila kao partner u želji promocije zdravog načina života i važnosti konzumiranja dodataka prehrani. Almagea dodaci prehrani sadrže revolucionarne prirodne komponente kojima je potrebna najbolja zaštita, stoga je Licaps® kapsula najbolji saveznik za visokokvalitetne dodatke prehrani. Almagea nudi cijelu paletu dodataka prehrani koji su prirodna pomoć za osobe s modernim, stresnim načinom života. Redovita tjelovježba bitna je za naše fizičko i emocionalno zdravlje jer osnažuje i revitalizira naše tijelo i duh. Postoje dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Izabrani dodaci prehrani

U tom kontekstu ističu se krom i L-karnitin. L-Carnitine Active+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™,uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Tjelovježbom ne jačamo samo naše mišiće, već i cijeli krvožilni sustav. No, i tu su dodaci prehrani ključni kako bi se preventivno zaštitilo zdravlje srce i krvnih žila.

Budući da omega-3 masne kiseline imaju širok raspon djelovanja, poglavito protuupalno, preporučuju se za zaštitu brojnih tjelesnih struktura i kao nadopuna prehrani koja je danas često manjkava omega-3 masnim kiselinama. Krill Oil Cardio+preporučuje se u svim situacijama kad je potrebna nadopuna prehrane omega-3 masnim kiselinama.

Dolaskom toplijih dana, sve više treninga se održava na otvorenom, stoga je od iznimne važnosti zaštiti svoju kožu od štetnih sunčevih zraka iznutra unosom antioksidansa i specifičnih nutrijenata koji doprinose zdravom izgledu kože, sprječavaju njeno prerano starenje i umanjuju oštećenja izazvana izlaganjem suncu.Tajna lijepe i zdrave kože skriva se u Sunlove Skin+ dodatku prehrani koji sadrži mješavinu ulja sjemenki boreča i argana te ulja ploda uljane palme, obogaćeno sa 6 mg astaksantina, te dodatnim količinama vitamina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa; luteinom i koenzimom Q10.

Upravo jedan takav, trening na otvorenom, održat će se u Opatiji, u subotu, 24. ožujka, u podne. Riječ je o završnom treningu izazova „25 dana – zdrav život postaje navika“ na kojem će biti prisutna i Almagea.

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Njega kože iznutra tijekom cijele godine i zaštita od oksidacijskog stresa.

22.75 

Osigurava energiju tijekom tjelesne aktivnosti i potiče metabolizam masti u tijelu.

24.09 

Omega-3 masne kiseline neophodne za normalno funkcioniranje cijelog organizma.

21.97