Rasprodano na našem webshopu! Uz online kupnju 2 Prenatal Omega3+ kao poklon dobivate vezicu za dudu

  • Almagea novosti
  • 3 min.
  • almagea
  • 28.07.2021.

Na poklon dobivate Woody Chewelry ručno heklanu vezicu za dudu u neutralnoj boji.

S Prenatal Omega3+ Woody paketom možete se opustiti na dva mjeseca i fokusirati samo na ono najvažnije – sebe i vašu bebu! 

Uz dvomjesečnu zalihu dolazi i Woody Chewelry ručno heklana vezica za dudu na poklon kako bi vam smanjili još jednu stavku na to-do listi svake buduće mame, a da ne govorimo koliko je samo lijepa i mekana.

Svoj Woody paket, koji sadrži 2 Prenatal Omega3+ dodatka prehrani i unikatnu vezicu za dude možete naručiti ovdje. 🙂

Woody Chewelry vezice zamišljene su kao prve vezice za dudu koju će beba imati. Kraće su od klasičnih vezica za dudu te su idealne za tek rođene bebe jer su lagane i nema straha da će se zapetljati oko rukice, noge i drugih dijelova tijela. Mame ih biraju jer ne smetaju bebama kada zaspu, iznimno su lagane i mekane, a ujedno su ručni rad i unikatne.


Trakica za dudu je multifunkcionalna jer istovremeno s kopčom drži dragocjenu dudu, a može biti i predmet zabave i grickanja. Svaka vezica pakirana je u ručno rađenoj platnenoj vrećici sa vodenim žigom Woody Chewelry.

Prenatal Omega3+ je dodatak prehrani posebno formuliran za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje obogaćen omega-3 masnim kiselinama, 5-MTHF (aktivnom folnom), folnom kiselinom, vitaminom D i željezom. Proizvod dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap kapsuli koje ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.


Zašto Prenatal Omega3+? Kako ga uzimati i koliko dugo? Sva pitanja nam slobodno možete postaviti na svim našim društvenim mrežama gdje će vam naš stručni tim odgovoriti na sve nedoumice! 🙂