Ambalaža

Ambalaža

Kvalitetna ambalaža jednako je važna kao i medij koji se nalazi u njoj.

Distribuiramo farmaceutsku, veterinarsku i kozmetičku ambalažu vodećih europskih proizvođača. Znamo koliko je zahtjevno i izazovno plasirati novi proizvod na tržište, a zadovoljstvo nam je savjetovati i ponuditi najkvalitetniju certificiranu ambalažu svojim klijentima te na taj način olakšati barem jedan korak u procesu proizvodnje. Svakom klijentu pristupamo individualno, osluškujući potrebe kako bi odabir ambalaže za finalni proizvod bio u potpunosti odgovarajući. Naša kompetitivna prednost je brza i fleksibilna usluga regionalne distribucije najkvalitetnije ambalaže za naše kupce.

Posebna ponuda

Ambalaža za ljekarne

Almagea Vam nudi inovativno rješenje – sofisticirane pakete farmaceutske ambalaže s optimalnim brojem kompatibilnih staklenih bočica i plastičnih zatvarača s jedinstvenim serijskim brojem uz prateće certifikate kvalitete i barkod. Odlično rješenje za sigurniju manipulaciju i optimizaciju Vašeg skladišnog prostora!

Katalog

Osiguravamo dodatnu vrijednost Vašim proizvodima

Pogledajte asortiman naše staklene i plastične ambalaže

Zainteresirani ste za suradnju?

Postanimo partneri
Trebate naš savjet za odabir ambalaže? Ili niste pronašli adekvatnu ambalažu za Vaš proizvod, ali znate što Vam treba? Naš stručni tim je ovdje za Vas.
8 država

Distribucijska mreža

Ponosni smo na širinu asortimana, logističku mrežu, brzinu isporuke i personalizirani pristup kod pružanja usluge i razvoja novih proizvoda

  • kontinuirana podrška kupcima i savjetovanje pri odabiru ambalaže za finalni proizvod
  • asortiman: farmaceutska, veterinarska i kozmetička ambalaža
  • sjedište i skladišni prostor u Zagrebu
mapa distribucije

Kvaliteta

Certifikati

Svaki artikl koji isporučujemo popraćen je tehničkim specifikacijama i analiznim certifikatom proizvođača, čime se zadovoljavaju i najstrože procedure kontrole kvalitete. Uz takav pristup i certificiranu farmaceutsku ambalažu, vašim proizvodima jamčimo kvalitetu i stabilnost, a krajnjim korisnicima zadovoljstvo kroz stabilan i kvalitetan proizvod.

GMP, Clean Room, ISO certifikati i usklađenost s normama europske farmakopeje standardi su koji se podrazumijevaju kada je u pitanju odabir partnera i proizvoda koje distribuiramo.

Noviteti

SGD Pharma ENSIEMO

S ponosom vam predstavljamo SGD ENSIEMO – kompletno certificirano rješenje SGD staklenih bočica kapalica sa staklenim pipetama, pogodnim za punjenje CBD ulja i ostalih formulacija poput eteričnih ulja i seruma za lice.

Dostupni volumeni bočica kapalica (stella): 10 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml. Kompatibilne staklene pipete: s graduacijom, s i bez zaštite za djecu (CRC).