Razvojni trendovi

Inovativnost

Odlučili smo koristiti najnovije, inovativne tehnologije. Uvijek.

Almagea dodaci prehrani sadrže revolucionarne prirodne komponente koje spojene s najnovijim tehnološkim postignućima čine proizvode visoke bioraspoloživosti.

Tehnologije

koje koristimo

Almagea dodaci prehrani rezultat su predanog i kontinuiranog rada našeg stručnog tima. Svakodnevno pratimo nova znanstvena otkrića u području nutricionizma i farmaceutike implementirajući ih u praktične i inovativne ideje tehnološkog napretka. Razvijamo nišne dodatke prehrani s fokusom na zdravlje i ljepotu pojedinca jer su prevencija i zdrav način života ključni za dugoročno zdravlje ljudi.

Kvaliteta naših proizvoda i odgovorno poslovanje naše su značajke na kojima inzistiramo i po kojima smo prepoznati na tržištu, a na kojima gradimo uspješan odnos sa zadovoljnim kupcima i partnerima. Razvijajući inovativne formulacije uz pomno odabrane sastojke, za svoje proizvode biramo najoptimalniju tehnologiju proizvodnog partnera. Od izuzetne je važnosti znati kako spojiti inovativnu formulaciju i odgovarajući dozirni oblik s tehnologijom koja će korisniku biti ugodna i jednostavna pri svakodnevnom korištenju. Konstantno prateći tehnološke trendove u području nutricionizma i farmaceutike, svoje dodatke prehrani nudimo u dozirnim oblicima visoke bioraspoloživosti.

LiCaps tehnologija

Almagea u likvidnim kapsulama

Licaps tehnologija omogućuje nam sasvim novu razinu bioraspoloživosti.

Capsugel je poznati lider na svjetskom farmaceutskom tržištu po inovativnosti tehnologije kapsuliranja – Licaps®. Capsugelova ekskluzivna patentirana Fusion tehnologija punjenja i zatvaranja kapsula čuva visokovrijedne sastojke. Lagana kapsula sigurno štiti vrijedan tekući sadržaj, a uz to omogućuje lakše gutanje i bolju apsorpciju nutrijenata. Kapsula ne sadrži štetne tvari, poput plastifikatora, GMO supstanci, otapala, konzervansa, šećere ili škrob stoga ispunjava visoke standarde čistoće i sigurnosti. Povrh toga, dušični mjehurić koji ispunjava kapsulu povećava njenu stabilnost te čuva svježinu i sigurnost proizvoda.

Sachet tehnologija

ALMAGEA U PRAŠKASTOM OBLIKU

Praškasti oblik praktično je i lako rješenje za svakodnevnu konzumaciju.

Dozirni oblik vrećica s prahom, koji se otapa u vodi, omogućuje primjenu potrebnih količina aktivnih tvari u samo jednoj dnevnoj dozi. Zaštitna ambalaža vrećice jamči izvrsnu zaštitu aktivnih tvari od svijetla i vlage, a ukusni napitak osigurava dobru suradljivost prilikom primjene.