Upoznaj svoju zdravu naviku

LIFESTYLE     8 MIN      ALMAGEA      26.10.2023

Zdrave navike za svaki dan razvijamo zajedno s vama!

Kada smo pokretali brand Almagea®, željeli smo svojim korisnicima pružiti najbolje: znanstveno i stručno provjerene formulacije koje djeluju i koje nude doista ono što komuniciraju, a to su zdrave životne navike prije svega.

Željeli smo biti aktivna podrška u zdravijem i kvalitetnijem životu te postati dio vaše dnevne rutine. Punih 10 godina kasnije, zadovoljni smo povratnim informacijama upravo vas, naših korisnika.

Prepoznajete nas kao partnera u svojim zdravim životnim odabirima, prepoznajete trud i stručnost koje ulažemo u stvaranje svakog proizvoda i prepoznajete vrijednost koju dobivate.

A to je nama samo dodatni vjetar u leđa da nastavimo istim putem, polako i dosljedno, stvarajući znanstveno provjerene formulacije od najboljih sastojaka koje vašem tijelu pomažu da ostvari svoj puni potencijal.

Na našim stranicama pronaći ćete sve potrebne informacije o proizvodima. No, razumijemo da možda niste sigurni što uzimati ili kako. Slobodno nam se obratite putem važne pogodnosti na koju smo izuzetno ponosni – besplatno online savjetovanje. Prijaviti se možete telefonski (01/4657-283), e-mailom na savjetovanje@almagea.hr ili putem kontakt obrasca.

Savjetovanje je posve besplatno te vam je pritom naš stručni tim nutricionista i farmaceuta na raspolaganju. Svako vaše pitanje nama je potvrda da radimo dobre, kvalitetne i što je najvažnije, potrebne proizvode.

Zapratite nas na našem društvenim mrežama Facebook Instagram gdje svakodnevno s našom zajednicom razmjenjujemo savjete i iskustva te primjenjujemo stručna znanja u stvaranju dnevne rutine zdravih navika. Tu smo za vas – na kanalu koji vam najviše odgovara i u vrijeme u koje vam odgovara!

Pozivamo vas i da se pretplatite na naš newsletter. Putem newslettera prvi ćete biti informirani o najnovijim vijestima i trendovima iz Almagea svijeta, obavijestima ili akcijskim pogodnostima te ćete lakše pristupati edukativnom i zanimljivom sadržaju koji smo za vas pripremili na našoj web stranici.

Ako ste naš dugogodišnji korisnik i već točno znate što vam i koliko treba, pozivamo vas da postanete član Almagea® Kluba 

Pretplatom svaki mjesec na kućnu adresu dobivate svoju mjesečnu suplementaciju koju birate sami čime ostvarujete uštedu na proizvod. Možete odabrati tromjesečnu ili šesteromjesečnu pretplatu. I onda nemate brige: svakog mjeseca dostavljamo vam odabrani Almagea® paket zdravlja, bez čekanja, traženja i razmišljanja. Nastavite stavljati zdrave životne navike na prvo mjesto. Zahvaljujemo vam na povjerenju koje ste nam ukazali na tom putovanju.

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Njega kože iznutra tijekom cijele godine i zaštita od oksidacijskog stresa.

22.75 

Osigurava energiju tijekom tjelesne aktivnosti i potiče metabolizam masti u tijelu.

24.09 

Nutrijenti za zdravu i lijepu kosu, sjajnu kožu i čvrste nokte.

24.90 

Održavanje obrambene otpornosti organizma snagom kurkumina i vitamina D.

20.97 

Omega-3 masne kiseline neophodne za normalno funkcioniranje cijelog organizma.

21.97 

Nutrijenti za cjelokupno zdravlje i vitalnost muškog organizma.

33.20 

Održavanje zdravlja kostiju, hrskavice i mišića za sve dobne skupine.

21.57 

Za hormonalnu ravnotežu, rad metabolizma i održavanje optimalne razine energije.

25.22 

Formulacija za mame i one koje će to tek postati..

29.98