Krill Oil Cardio+

Alfa među omegama.

Omega-3 masne kiseline za cjelokupno zdravlje organizma.

Namjena

Almagea® Krill Oil Cardio+

Najdragocjenije vrste omega-3 masnih kiselina (EPA i DHA) koje dokazano doprinose normalnoj funkciji srca, tijelo često ne dobiva u dovoljnim količinama. Dinamičan tempo života, neredovita i neuravnotežena prehrana te nezdrave životne navike ostavljaju posljedice na naše cjelokupno zdravlje, a pogotovo na zdravlje srca i krvnih žila.

Almagea® Krill Oil Cardio+ dodatak je prehrani u Licaps® kapsulama koje sadrže:

 • ULJE RAČIĆA KRILA
  prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama (EPA i DHA)
 • VITAMIN E
 • SELEN

Krill Oil Cardio+ sadrži ulje račića krila koji većinom obitava u čistom Antarktičkom moru. Ulje krila bogat je prirodni izvor omega-3 masnih kiselina te sadrži višestruko bolje i lakše iskoristive omega-3 masne kiseline nego riblje ulje jer su vezane na fosfolipide.

Osim fosfolipida, u prirodni sastav ulja krila ulaze i astaksantin i vitamin E, tvari koje štite od oksidacijskog stresa. Proizvod je obogaćen vitaminom E i selenom koji dodatno pridonose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.
Upravo takav sastav omogućuje mu veću stabilnost i iskoristivost u našem organizmu.

Brošuru proizvoda možete pogledati ovdje.

Kupite online

Krill Oil Cardio+ 30 kapsula

Krill Oil Cardio+ primjenjuje se kao potpora normalnom radu srca i krvnih žila. Ulje račića krila je prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i kolinom koji su zaštićeni prirodno prisutnim antioksidansom astaksantinom.

21,10 
158,98 HRK
Pretplati se
Pretplatom na proizvod ostvarujete dodatne popuste te besplatnu dostavu svaki mjesec tijekom trajanja pretplate.

Način primjene

Preporučuje se uzimati 1-2 kapsule s dosta tekućine, uz obrok.

Pakiranje

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® OceanCaps® kapsula.

Sastojci

KRILL OIL CARDIO+
EPA i DHA

iz ulja krila dokazano doprinose normalnoj funkciji srca.

Vitamin E i selen

doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

Sastojci u dnevnoj dozi (dvije Licaps® kapsule)% PU*
Ekstrakt lipida dobiven iz raka vrste antarktički kril (Euphausia superba) – Superba2TM Krill Oil, od čega prirodno sadrži:
Ulje račića krila superiorne kvalitete i zajamčene čistoće dobiveno na ekološki prihvatljiv način.
1000 mg-
Fosfolipidi
Lipidi sačinjeni od fosfata, glicerola i dvije masne kiseline, a predstavljaju najbolji transportni oblik za EPA i DHA. Čine osnovnu gradivnu komponentu staničnih membrana te pomažu osigurati unos i probavu omega-3 masnih kiselina.
400 mg-
Fosfatidilkolin
Najveća koncentracija kolina u tijelu se nalazi u obliku fosfolipida kao fosfatidilkolin (čak 95%) koji čini glavnu komponentu stanične membrane.
300 mg-
- Kolin
Esencijalni nutrijent (naše tijelo ga ne može samostalno sintetizirati) sličan vitaminima koji je ključan za normalno funkcioniranje stanice. Biokemijska gradivna komponenta važna za jetru, srce i kognitivno zdravlje
50 mg-
Astaksantin
Karotenoid sa snažnim antioksidativnim potencijalom. Štiti omega-3 masne kiseline u ulju krila od oksidacije i degradacije te djeluje kao prirodni konzervans održavajući masne kiseline svježe i stabilne.
100 μg-
Ukupne omega-3 masne kiseline
Prepoznati i dokumentirani benefiti za ljudsko zdravlje u više od 20 000 publikacija, a poseban blagotvoran učinak imaju na zdravlje srca, zglobova, mozga, kože i očiju.
220 mg-
- EPA
Eikozapentaenska (EPA) masna kiselina pripada skupini omega-3 masnih kiselina, a važna je za očuvanje imunološkog sustava te podupire rad srca i krvnih žila.
120 mg-
- DHA
Dokozaheksaenska (DHA) masna kiselina pripada skupini omega-3 masnih kiselina te je dominantna gradivna struktura mozga i mrežnice oka.
55 mg-
Vitamin E (D-alfa-tokoferol)
Vitamin koji pripada skupini vitamina topljivih u mastima. Snažan antioksidans.
24 mg200 %
Selen (natrijev selenat)
Esencijalni mineral koji štiti stanice od oksidativnog stresa, pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te održavanju zdravlja kose i noktiju.
110 μg200 %
*PU - dnevni preporučeni unos

Upozorenje

Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu, ljuskare (račiće, škampe, jastoge) i morske plodove.

Reference

Zadovoljni korisnici

Vlatka

Favorit mi je Krill Oil Cardio+. Radi se o najčišćem izvoru omega-3 masnih kiselina te bih ga preporučila svakoj zaposlenoj osobi izloženoj stresu, pogotovo na menadžerskoj poziciji. Posebno mi se sviđa što je ulje račića krila dobiveno na ekološki prihvatljiv način.

-Vlatka
Marko

Ovaj proizvod postao je neizostavni dio mog dana jer se još od srednje škole "mučim" s masnom jetrom te mi je na krvnim nalazima nerijetko povišen kolesterol. Primjećujem smanjenje teškog osjećaja nakon unosa hrane i općenito smanjenje stanja umora u usporedbi s periodom kada nisam koristio Krill Oil Cardio+.

-Marko

Vaša iskustva

Cijenimo Vašu vjernost! Isprobali ste ovaj proizvod ili imate dodatno pitanje za nas? Pišite nam…

  * Polja su obavezna
  Prikupljene podatke koristiti ćemo kako bi unaprijedili naše proizvode i usluge. Više o načinu kako obrađujemo osobne podatke možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.

  Gdje kupiti?

  Česta pitanja

  Informirajte se
  • Kome se preporuča korištenje Krill Oil Cardio+?

   Krill Oil Cardio+ preporuča se u svim situacijama kada je potrebna nadopuna prehrane omega-3 masnim kiselinama kiselina koje nalazimo u samo ograničenom broju namirnica (najviše u plavoj, tzv. „masnoj“ ribi). Nedovoljan unos omega-3 masnih kiselina zamijećen je u osoba koje se hrane tipičnom zapadnjačkom prehranom, u osoba koje nastanjuju kontinentalne predjele te u osoba starije dobi. Preporuča se preventivno za zaštitu srca i krvnih žila, kod dislipidemija te nakon neželjenih kardiovaskularnih događaja kao sekundarna prevencija. Budući da omega-3 masne kiseline imaju širok raspon djelovanja, preporučuju se i kod različitih upalnih bolesti i stanja: kožne bolesti, upale lokomotornog sustava te upalne bolesti crijeva, kao i kod hormonalnog disbalansa (menopauza, sindrom policističnih jajnika) i kognitivnog slabljenja.

  • Je li potrebno raditi pauze u konzumaciji Krill Oil Cardio+?

   Kada se ulje krila koristi u preporučenoj dnevnoj dozi od 500 mg do 1 g, nije potrebno raditi pauze kod uzimanja. Kada se pripravak primjenjuje u višim dozama, pod nadzorom liječnika, potrebno je napraviti pauze nakon 3 do 6 mjeseci korištenja, u dogovoru s liječnikom.

  • Zašto je ulje krila učinkovitije od ribljeg ulja? Koje studije to potvrđuju?

   Više je istraživanja uspoređivalo učinke ulja krila i konvencionalnih pripravaka ribljeg ulja, a rezultati sustavno ukazuju na bolju bioraspoloživost ulja krila. Kada se usporedi razina EPA i DHA u tim pripravcima, zaključuje se da je potrebna gotovo dvostruko niža doza EPA+DHA iz ulja krila u usporedbi s omega-3 masnim kiselinama iz ribljeg ulja. Studija Ulvena i suradnika objavljena 2010. u časopisu Lipids provedena je na 113 dobrovoljaca kako bi se utvrdio utjecaj ulja krila, odnosno ribljeg ulja, na na lipide u krvi, markere za oksidativni stres te upalne procese u organizmu. Autori studije zaključili su da se jednaki učinci postižu primjenom ulja krila i ribljeg ulja tijekom 7 tjedana, iako je doza EPA+DHA u ulju krila iznosila tek 62,8 % doze zastupljene u ribljem ulju.