Curcumin Forte+

Snaga kurkumina na Vašoj strani.

DODATAK PREHRANI S KURKUMINOM I VITAMINOM D.

Curcumin Forte

Curcumin Forte+
Curcumin Forte+

NAMJENA

ALMAGEA® CURCUMIN FORTE+

Kurkumin i vitamin D sinergijski djeluju na imunitet i preporučuju se raznim populacijskim skupinama kojima je potrebna nutritivna podrška imunološkom sustavu.

Almagea® Curcumin Forte+ dodatak je prehrani u Licaps® kapsulama koji sadrži:

VISOKOISKORISTIV OBLIK KURKUMINA U MICELAMA


VITAMIN D

Jeste li znali kako kurkuma nije topiva u vodi, a više od 75% našeg tijela čini voda? Nativni kurkumin, iz praha kurkume, nije topiv u vodi te se vrlo brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, odnosno ima nisku bioraspoloživost.

Curcumin Forte+ sadrži patentiranu supstancu NovaSOL® pod čijim imenom se nalazi visoko iskoristiv oblik kurkumina u micelama čija je bioraspoloživost 185 puta veća od nativnog kurkumina. Superiorna bioraspoloživost potvrđena je kliničkom studijom. (1)

Brošuru proizvoda možete pogledati ovdje

(1) Schiborr, C., Kocher, A., Behnam, D., Jandasek, J., Toelstede, S., Frank, J. (2014) The oral bioavailability of curcumin from micronized powder and liquid micelles is significantly increased in healthy humans and differs between sexes. Mol. Nutr. Food. Res. 58(3), 516-527. doi: 10.1002/mnfr.201300724

KUPITE ONLINE

Curcumin Forte+ 30 kapsula

Curcumin Forte+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju potreba za vitaminom D. Namijenjen je svim osobama koje žele doprinijeti boljoj funkciji imuniteta te onima koji žele unijeti visokoiskoristiv oblik kurkumina.

20.97 

Curcumin Forte

Način primjene

1 kapsula dnevno, uz obrok.

Pakiranje

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® Vcaps® kapsula

Curcumin Forte

SASTOJCI

CURCUMIN FORTE+

VITAMIN D
doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.


Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps® kapsula)% PU*
NovaSol® Curcumin (solubilizat u micelama)
581 mg
Standardizirana količina kurkuminoida (83 % kurkumina, 15 % demetoksikurkumina (DMC) I 2 % bisdemetoksikurkumina (BDMC)):34,9 mg
Vitamin D3
10 µg200 %

*PU – dnevni preporučeni unos

REFERENCE

Zadovoljni korisnici

Liječnica mi je preporučila da uvedem kao dodatak prehrani Curcumin Forte+ obzirom na moje dugogodišnje borbe s alergijama, koje su vrlo aktivne u proljeće te kulminiraju u ljeto kada krene sezona koprive i ambrozije. Otkako ga uzimam, nisam popila niti jednu tabletu koja ublažava nuspojave moje alergije.

ANA

Pijem 2 mjeseca Curcumin Forte+ i dogodilo se čudo! Nakon dugo vremena menstrualnih grčeva nema. U vrijeme menstruacije grčevi su bili jako bolni. Uz Curcumin Forte+ niti jednu tabletu protiv bolova nisam popila. Pijem ih za imunitet i nisam očekivala ovako velike rezultate! Oduševljena sam!

NIVES

VAŠA ISKUSTVA

CIJENIMO VAŠU VJERNOST! ISPROBALI STE OVAJ PROIZVOD ILI IMATE DODATNO PITANJE ZA NAS? PIŠITE NAM…

Curcumin Forte

  * Polja su obavezna
  Prikupljene osobne podatke koristit ćemo kako bi odgovorili na Vaš upit i pružili Vam informacije o našim proizvodima i uslugama. Više o načinu kako obrađujemo osobne podatke možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.

  GDJE KUPITI?

  Curcumin Fort

  Curcumin Forte

  GDJE KUPITI?

  ČESTA PITANJA

  INFORMIRAJTE SE

  Kurkuma (lat. Curcuma longa) je biljka iz porodice đumbira iz čijeg se podzemnog stabla dobiva istoimeni začin: kurkuma, karakteristična za područje Indije i jugoistočne Azije i njihovu kulinarsku kulturu te posebnu granu istočnjačke medicine naziva Ayurveda. Kurkuminoidi su biološki aktivni spojevi, a po kemijskom sastavu pripadaju skupini polifenola. Od ukupno tri vrste kurkuminoida, kurkumin daje korijenu kurkume izražajno žutu boju i zaslužan je za njezin snažni antioksidacijski i protuupalni učinak.

  Polifenol kurkumin u brojnim dosadašnjim studijama pokazuje snažno protuupalno, antiinfektivno i antioksidacijsko djelovanje te djeluje na ublažavanje gastrointestinalnih tegoba, kardiovaskularne i neurodegenerativne bolesti. Nedostaci nativnog kurkumina, koji se nalazi u većini proizvoda na tržištu, su: slaba topivost u vodi te nestabilnost u kiselom mediju karakterističnom za želudac zbog čega nativni kurkumin ima izrazito nisku bioraspoloživost.

  Pojam bioraspoloživost se odnosi na količinu unesenog nutrijenta u organizam koji je stvarno probavljen, apsorbiran i metaboliziran biokemijskim procesima.

  Bolja apsorpcija i iskoristivost kurkumina može se poboljšati procesom solubilizacije – fizikalnom pojavom kojom, pomoću solubilizata, u vodi netopive tvari, postaju topive.

  NovaSOL® Curcumin je topiv u vodi, stabilan u kiselom pH želuca i zbog toga izuzetno visoke bioraspoloživosti koja je dokazana znanstvenom studijom na ljudskim ispitanicima. U toj studiji pokazao je superiornu bioraspoloživost u odnosu na ostale oblike kurkumina i 185 puta veću bioraspoloživost od nativnog kurkumina. Zato su potrebne relativno male doze za postizanje blagotvornog učinka. Curcumin Forte+ sadrži upravo taj poseban NovaSOL® Curcumin u efikasnoj dozi od 34,9 miligrama.

  Preporučamo korištenje: jedne kapsule na dan u prevenciji bolesti, održavanje imuniteta ili održavanje već postojeće ravnoteže. Dvije kapsule na dan preporučamo kod stanja kojeg karakteriziraju osjetni i vidljivi znaci upale kao što su bol/ otečenost zglobova/ crvenilo/ svrbež. Tri kapsule na dan preporučamo kod ozbiljnijih stanja i bolesti s intenzivnim, izražajnim i ponavljajućim simptomima. Maksimalna dnevna doza je tri kapsule, što odgovara primjeni 17 400 miligrama nativnog kurkumina, odnosno približno 696 grama praha kurkume.

  Curcumin Forte+ nema službenih kontraindikacija. Preporučamo da se osobe koje su na antikoagulantnoj terapiji, imaju žučni kamenac te trudnice i dojilje, prije korištenja, posavjetuju s liječnikom.

  Proizvod mogu koristiti osobe starije od 12 godina ili tjelesne mase veće od 40 kg.

  Almagea

  VEZANI PROIZVODI

  MOGLO BI VAM SE SVIDJETI

  Nutrijenti za zaštitu koštano-zglobnog sustava i život u pokretu.

  NAJNIŽA CIJENA
  42.54 
  SNIŽENA CIJENA
  38.29 

  Kombinacija za snažan imunitet i zaštitu organizma od psiho-fizičkog napora i stresa.

  NAJNIŽA CIJENA
  42.94 
  SNIŽENA CIJENA
  38.65 

  Održavanje zdravlja kostiju, hrskavice i mišića za sve dobne skupine.

  21.57 

  Omega-3 masne kiseline neophodne za normalno funkcioniranje cijelog organizma.

  21.97