Motion Support+

Podrška u svakom koraku.

Nutrijenti za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića.

Namjena

Almagea® Motion Support+

Tjelesna aktivnost, starija životna dob i određene zdravstvene tegobe doprinose trošenju struktura koje izgrađuju naše zglobove.

Prema rezultatima epidemioloških istraživanja, u Hrvatskoj svaka četvrta žena i svaki peti muškarac srednje životne dobi ima neki od simptoma degenerativno promijenjenih zglobova. Nažalost, ni mlađa populacija nije pošteđena pa u 10 % populacije u dobi između 15 i 25 godina dolazi do artrotskih promjena.

Almagea® Motion Support+ je dodatak prehrani u inovativnim Licaps® kapsulama koje sadrže posebnu kombinaciju:

 • VITAMINA K2, D3 i C 
 • PATENTIRANOG NEDENATURIRANOG KOLAGENA TIP II

Motion Support+ namijenjen je aktivnim sportašima, rekreativcima te svima koji žele doprinijeti očuvanju zdravlja lokomotornog sustava.

Čimbenici koji potenciraju tegobe u lokomotornom sustavu mogu biti genetski (spol, rasa, nasljedne bolesti), životna dob, tjelesna masa, pojedina zanimanja, traume lokomotornog sustava, bolesti kostiju i zglobova te operativni zahvati.

Prirodna standardizirana aktivna komponenta UC-II® patentirani je oblik kolegena tipa II koji predstavlja osnovni strukturni protein hrskavice. Vitamin D3 podržava funkciju mišića, a u kombinaciji s vitaminom K2 sudjeluje i u održavanju normalnih koštanih struktura.

Brošuru proizvoda možete pogledati ovdje.

Kupite online

Motion Support+ 30 kapsula

Motion Support+ sadrži nutrijente za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića.

20,51 
154,53 HRK
Pretplati se
Pretplatom na proizvod ostvarujete dodatne popuste te besplatnu dostavu svaki mjesec tijekom trajanja pretplate.

Način primjene

1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.

Pakiranje

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® OceanCaps® kapsula.

Sastojci

Motion Support+
Vitamini K2 i D3

doprinose održavanju normalnih kostiju.

Vitamin D

doprinosi održavanju normalne funkcije mišića.

Vitamin C

doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps® kapsula)% PU*
Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®)
Posebna vrsta patentiranog kolagena koji je u dvije kliničke studije na pacijentima s osteoartritisom pokazao izuzetno pozitivne učinke.
40 mg-
Vitamin D3 (kolekalciferol)
Održava normalnu razinu kalcija u krvi te potiče apsorpciju fosfora. Neophodan je za rast, razvoj i zdravlje kostiju i zubi te održavanje gustoće kostiju, a pozitivan učinak ima i na imunološki sustav.
10 µg200 %
Vitamin K2 (all-trans-menakinon-7 u MCT uljnoj suspenziji)
Osigurava pravilnu ugradnju kalcija u kosti i time održava optimalnu elastičnost krvnih žila.
75 µg100 %
Vitamin C (askorbinska kiselina)
Važan je za dobar imunitet, posjeduje antioksidacijsko djelovanje te pomaže pri stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.
60 mg75 %
*PU - dnevni preporučeni unos

Upozorenje

Ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu, morske plodove i soju. Osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) prije uporabe trebaju se posavjetovati s liječnikom.

Reference

Zadovoljni korisnici

Entoni

Koristio sam ovaj proizvod nekoliko mjeseci prije ekstremne biciklističke utrke u Maroku (1100km) zbog pojačanog režima treninga i velikih opterećenja i bolova u zglobovima nogu. Rezultati terapije su me oduševili, a ubuduće ću uvijek koristiti taj proizvod prije planiranih ekstremnih opterećenja zglobova i kostiju.

-Entoni
Mario

Počeo sam proizvod koristiti radi učestalih bolova u zglobovima, pogotovo nakon tenisa kojim se rekreativno bavim. Nakon 2 mjeseca korištenja primijetio sam značajnu razliku u smanjenju bolova te bržem oporavku tijekom i nakon treninga.

-Mario

Vaša iskustva

Cijenimo Vašu vjernost! Isprobali ste ovaj proizvod ili imate dodatno pitanje za nas? Pišite nam…

  * Polja su obavezna
  Prikupljene podatke koristiti ćemo kako bi unaprijedili naše proizvode i usluge. Više o načinu kako obrađujemo osobne podatke možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.

  Gdje kupiti?

  Česta pitanja

  Informirajte se
  • Koliko se dugo preporučuje uzimati Motion Support+ i u kojoj dozi? Je li zaista dovoljno uzimanje jedne kapsule na dan?

   Zbog specifične formulacije koja podrazumijeva potrebnu dnevnu dozu od tek 40 mg UC-II®, dovoljna je jedna kapsula dnevno. Obično se primjenjuje kontinuirano tijekom 3-6 mjeseci, a moguće je i dugotrajnije uzimanje, posebice ako je riječ o profesionalnom sportu.

  • Nakon kojeg vremena se mogu osjetiti poboljšanja u lokomotornom sustavu?

   Istraživanja koja su se provodila s aktivnom komponentom UC-II® pokazala su pozitivne učinke već nakon 45 dana primjene, a obično je proizvod primjenjivan četiri do šest mjeseci u kontinuitetu.

  • Može li se Motion Support+ preporučiti osobama oboljelim od osteoartritisa i reumatoidnog artritisa?

   Znanstvene studije u kojima je korištena aktivna komponenta UC-II® provedene su i na osobama s osteoartritisom i na animalnom modelu reumatoidnog artritisa te u oba slučaja pokazuju pozitivne učinke na lokomotorni sustav.