Motion Support+

Podrška u svakom koraku.

NUTRIJENTI ZA ZDRAVLJE KOSTIJU, HRSKAVICE I MIŠIĆA.

Motion Support+

Motion Support+
Motion Support+

NAMJENA

ALMAGEA® MOTION SUPPORT+

Tjelesna aktivnost, starija životna dob i određene zdravstvene tegobe doprinose trošenju struktura koje izgrađuju naše zglobove.

Prema rezultatima epidemioloških istraživanja, u Hrvatskoj svaka četvrta žena i svaki peti muškarac srednje životne dobi ima neki od simptoma degenerativno promijenjenih zglobova. Nažalost, ni mlađa populacija nije pošteđena pa u 10 % populacije u dobi između 15 i 25 godina dolazi do artrotskih promjena.

Almagea® Motion Support+ je dodatak prehrani u inovativnim Licaps® kapsulama koje sadrže posebnu kombinaciju:

VITAMINA K2, D3 i C


PATENTIRANOG NEDENATURIRANOG KOLAGENA TIP II

Motion Support+
Motion Support+

Motion Support+ namijenjen je aktivnim sportašima, rekreativcima te svima koji žele doprinijeti očuvanju zdravlja lokomotornog sustava.

Čimbenici koji potenciraju tegobe u lokomotornom sustavu mogu biti genetski (spol, rasa, nasljedne bolesti), životna dob, tjelesna masa, pojedina zanimanja, traume lokomotornog sustava, bolesti kostiju i zglobova te operativni zahvati.

Prirodna standardizirana aktivna komponenta UC-II® patentirani je oblik kolegena tipa II koji predstavlja osnovni strukturni protein hrskavice. Vitamin D3 podržava funkciju mišića, a u kombinaciji s vitaminom K2 sudjeluje i u održavanju normalnih koštanih struktura.

Brošuru proizvoda možete pogledati ovdje

KUPITE ONLINE

Motion Support+ 30 kapsula

Motion Support+ sadrži nutrijente za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića.

21.57 

Motion Support+

Način primjene

1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.

Pakiranje

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® Oceancaps® kapsula.

Motion Support+

SASTOJCI

MOTION SUPPORT+

VITAMINI K2 I D3
doprinose održavanju normalnih kostiju.


VITAMIN D
doprinosi održavanju normalne funkcije mišića.


VITAMIN C
doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps® kapsula)% PU*
Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®)
40 mg
Vitamin D3 (kolekalciferol)10 µg200 %
Vitamin K2 (all-trans-menakinon-7 u MCT uljnoj suspenziji)75 µg100 %
Vitamin C (askorbinska kiselina)
60 mg75 %

*PU – dnevni preporučeni unos

Upozorenje

Ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu, morske plodove i soju. Osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) prije uporabe trebaju se posavjetovati s liječnikom.

REFERENCE

Zadovoljni korisnici

Koristio sam ovaj proizvod nekoliko mjeseci prije ekstremne biciklističke utrke u Maroku (1100km) zbog pojačanog režima treninga i velikih opterećenja i bolova u zglobovima nogu. Rezultati terapije su me oduševili, a ubuduće ću uvijek koristiti taj proizvod prije planiranih ekstremnih opterećenja zglobova i kostiju.

ENTONI

Počeo sam proizvod koristiti radi učestalih bolova u zglobovima, pogotovo nakon tenisa kojim se rekreativno bavim. Nakon 2 mjeseca korištenja primijetio sam značajnu razliku u smanjenju bolova te bržem oporavku tijekom i nakon treninga.

MARIO

VAŠA ISKUSTVA

CIJENIMO VAŠU VJERNOST! ISPROBALI STE OVAJ PROIZVOD ILI IMATE DODATNO PITANJE ZA NAS? PIŠITE NAM…

  * Polja su obavezna
  Prikupljene osobne podatke koristit ćemo kako bi odgovorili na Vaš upit i pružili Vam informacije o našim proizvodima i uslugama. Više o načinu kako obrađujemo osobne podatke možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.

  GDJE KUPITI?

  Motion Support+

  Motion Support+

  GDJE KUPITI?

  ČESTA PITANJA

  INFORMIRAJTE SE

  Zbog specifične formulacije koja podrazumijeva potrebnu dnevnu dozu od tek 40 mg UC-II®, dovoljna je jedna kapsula dnevno. Obično se primjenjuje kontinuirano tijekom 3-6 mjeseci, a moguće je i dugotrajnije uzimanje, posebice ako je riječ o profesionalnom sportu.

  Istraživanja koja su se provodila s aktivnom komponentom UC-II® pokazala su pozitivne učinke već nakon 45 dana primjene, a obično je proizvod primjenjivan četiri do šest mjeseci u kontinuitetu.

  Znanstvene studije u kojima je korištena aktivna komponenta UC-II® provedene su i na osobama s osteoartritisom i na animalnom modelu reumatoidnog artritisa te u oba slučaja pokazuju pozitivne učinke na lokomotorni sustav.

  Motion Support+ se prvenstveno preporučuje tjelesno aktivnim osobama svih dobnih skupina koje žele pospješiti pokretljivost zglobova i očuvati hrskavicu, kosti i mišiće. Isto tako, namijenjen je i osobama zrele i starije dobi s tegobama lokomotornog sustava koji imaju smanjeni intenzitet tjelesne aktivnosti jer služi za očuvanje koštane i mišićne mase te pokretljivosti zglobova.

  Prirodna patentirana komponenta UC-II® predstavlja posebni oblik nedenaturiranog, odnosno nativnog kolagena tip II. UC-II® se proizvodi iz hrskavice pileće prsne kosti jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom koji čuva prirodnu strukturu kolagena.

  Proizvod se ne preporuča osobama s preosjetljivošću/alergijom na bilo koju sadržanu komponentu (riba i morski plodovi, soja). Dodatak prehrani Motion Support+ nema službenih kontraindikacija, međutim za osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) savjetujemo da se prije upotrebe Motion Support+ posavjetuju sa svojim liječnikom. Uzimanje Motion Support+ preporučamo uzeti s vremenskim odmakom u odnosu na postojeću terapiju s lijekovima.

  Proizvod se preporučuje djeci od navršenih 12 godina i svim odraslim osobama neovisno o dobi.

  Almagea

  VEZANI PROIZVODI

  MOGLO BI VAM SE SVIDJETI

  Za pametno vježbanje uz dodatan izvor energije i zaštitu lokomotornog sustava.

  NAJNIŽA CIJENA ZADNJIH 30 DANA
  45.66 
  SNIŽENA CIJENA
  41.09 
  Ušteda: 10%

  Nutrijenti za zaštitu koštano-zglobnog sustava i život u pokretu.

  NAJNIŽA CIJENA ZADNJIH 30 DANA
  42.54 
  SNIŽENA CIJENA
  38.29 
  Ušteda: 10%

  Održavanje obrambene otpornosti organizma snagom kurkumina i vitamina D.

  20.97 

  Osigurava energiju tijekom tjelesne aktivnosti i potiče metabolizam masti u tijelu.

  24.09 

  Nutrijenti za cjelokupno zdravlje i vitalnost muškog organizma.

  33.20