L-Carnitine Active+

Saveznik Vašeg tijela.

Formulacija s kromom za povećanje energije i brži metabolizam masti.

Namjena

Almagea® L-Carnitine Active+

Redovita tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana pomažu nam očuvati dobro zdravlje i formu. Aktivne komponente, poput L-karnitina, pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju vremena potrebnog za oporavak od sportske aktivnosti.

Almagea® L-Carnitine Active+ je dodatak prehrani u Licaps® kapsulama koje sadrže:

 • CARNIPURE
  najčišći oblik L-karnitina, u tekućem obliku
 • KROM

Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost, stoga se L-karnitin preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Uz L-Carnitine Active+ preporučamo vam barem pola sata tjelovježbe dnevno koja dokazano pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Uz uravnoteženu prehranu bogatu voćem i povrćem i zdrav način života, svjesno pridonosite zdravlju vašeg tijela.

Namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi, vegani i vegetarijanci te osobe koje su na redukcijskoj dijeti.

Brošuru proizvoda možete pogledati ovdje.

Kupite online

L-Carnitine Active+ 50 kapsula

L-Carnitine Active+ preporuča se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

23,09 
173,97 HRK
Pretplati se
Pretplatom na proizvod ostvarujete dodatne popuste te besplatnu dostavu svaki mjesec tijekom trajanja pretplate.

Način primjene

1-4 kapsule dnevno, 30 minuta prije tjelovježbe.

l-carnitine-active-kapsula

Pakiranje

Jedno pakiranje sadrži 50 Licaps® Vcaps® Plus kapsula.

Sastojci

L-Carnitine Active+
KROM

doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata te održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps® kapsula)% PU*
L- karnitin
Nastaje iz aminokiselina lizina i metionina, a ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrij pri čemu se masne kiseline koriste kao izvor energije za funkcioniranje stanica.
500 mg-
Krom
Esencijalni mineral koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata, a posebice ugljikohidrata (pomaže u održavanju normalne razine šećera u krvi).
20 μg50 %
*PU - dnevni preporučeni unos
Reference

Zadovoljni korisnici

Ivana

L-Carnitine Active+ redovito koristim prije svakog treninga, a osobito nakon dulje pauze od treniranja. Zahvaljujući njemu imam više snage, energije i motivacije za kvalitetni trening, bolovi u mišićima su manji te je oporavak brži. Posebno mi se sviđa što je u kapsulama, a ne u tekućem obliku koji mi je znao stvarati nelagodu pri konzumaciji.

-Ivana
Tatjana

L-Carnitine Active+ je čudo u kapsuli i pomaže mi da energija bude na visokom nivou, zbog njega mogu sve što želim.

-Tatjana

Vaša iskustva

Cijenimo Vašu vjernost! Isprobali ste ovaj proizvod ili imate dodatno pitanje za nas? Pišite nam…

  * Polja su obavezna
  Prikupljene podatke koristiti ćemo kako bi unaprijedili naše proizvode i usluge. Više o načinu kako obrađujemo osobne podatke možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.

  Gdje kupiti?

  Česta pitanja

  Informirajte se
  • Kome se preporuča korištenje L-Carnitine Active+?

   L-Carnitine Active+ se prije svega preporuča aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Osobito je primjeren za vegetarijance i vegane budući da je L-karnitin u hrani najviše zastupljen u životinjskim namirnicama (posebno crvenom mesu). Pripravak L-Carnitine Active+ dolazi u tekućem, najčišćem obliku (Carnipure®) i u biljnoj (veganskoj) kapsuli. Osobe na restriktivnim dijetama, kao i one s neuravnoteženom prehranom, mogu profitirati unosom L-Carnitine Active+.

  • Ukoliko program tjelovježbe obuhvaća više treninga dnevno, može li se L-Carnitine Active+ uzimati prije svakog treninga (do 3 puta dnevno)?

   Istraživanja pokazuju da je optimalan unos za pozitivne učinke 1 do 2 grama L-karnitina dnevno stoga je dozvoljeno uzimati od jedne do četiri kapsule L-Carnitine Active+ dnevno.

  • Može li se uz L-Carnitine Active+ postići brži rezultati kod postizanja fit forme?

   Pripravak L-Carnitine Active+ primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu, a za njegovo djelovanje potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. Drugim riječima, L-Carnitine Active+ može pomoći u definiciji i pozitivnoj promjeni sastava tijela u smislu povećanja mišićnog, a smanjenja masnog udjela.