Thyroideal+

Dovedite tijelo u ravnotežu.

Za ravnotežu hormona, metabolizma i stvaranja energije.

Almagea_THYROIDEAL+_packshot

Namjena

Almagea® THYROIDEAL+

Uravnoteženi status naših hormona nužan je za pravilni metabolizam te u procesu stvaranja energije potrebnih za održavanje psihičkog, emotivnog i fiziološkog zdravlja, a postiže se kroz pravilnu prehranu uz posebni naglasak na unos ključnih aminokiselina, vitamina, minerala i antioksidansa koje u optimalnoj kombinaciji sadrži Thyroideal+.

Almagea® Thyroideal+ je dodatak prehrani u inovativnim Licaps® kapsulama koje sadrže posebnu kombinaciju:

 • VITAMINA
  vitamin D, vitamin E, vitamini B skupine: B1, B3, B6, B9 i B12
 • MINERALA
  selen, cink, jod i bakar
 • NUTRIJENTA
  fosfatidil-kolin
 • AMINOKISELINE
  L-tirozin

Pravilan rad štitnjače izuzetno je važan za naše mentalno zdravlje. Štitnjača koja proizvodi preveliku ili premalu količinu hormona, posljedično uzrokuje hormonalni disbalans zbog kojeg cijeli organizam ne može pravilno funkcionirati. Za naše mentalno zdravlje, od nutrijenata su izuzetno važni: folna kiselina, vitamin B1 (tiamin), vitamini B3, B6 i B12 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji te jod i cink koji doprinose normalnoj kognitivnoj funkciji. Uz navedene funkcije folna kiselina te vitamin B3, B6, B12 imaju izuzetno važnu ulogu u smanjenju umora i iscrpljenosti. Kolin se pokazao izuzetno korisnim za kognitivno, psihičko i mentalno zdravlje (anksioznost i drugi poremećaji raspoloženja), posebice ako se kombinira s vitaminima B skupine s kojima ima sinergijsko djelovanje.

Uz esencijalni mineral jod, selen je također uključen i potreban za adekvatnu sintezu hormona štitnjače, njihovu aktivaciju i metabolizam.  Vitamin D u ljudskom organizmu ima izrazitu važnost u procesu dijeljenja stanica te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava što je posebice ključan aspekt kod ljudi koje boluju od autoimunih bolesti (Hashimoto).

Brošuru proizvoda možete pogledati ovdje.

 

Kupite online

Thyroideal+ 60 kapsula

Thyroideal+ je inovativna formulacija s 13 pomno odabranih, ključnih nutrijenata (antioksidansa, minerala i vitamina) važnih za hormonalnu ravnotežu, rad metabolizma i održavanje optimalne razine energije.

24,90 
187,61 HRK
Pretplati se
Pretplatom na proizvod ostvarujete dodatne popuste te besplatnu dostavu svaki mjesec tijekom trajanja pretplate.
Almagea_THYROIDEAL+_packshot

Način primjene

1-2 kapsule dnevno, uz obrok(e).
Prigodan za vegane i vegetarijance, trudnice i dojilje te osobe koje već uzimaju hormonalnu terapiju.

Pakiranje

Jedno pakiranje sadrži 60 Licaps® Vcaps® Plus kapsula.

Sastojci

Thyroideal+
Selen

doprinosi normalnoj funkciji štitnjače.

Vitamin B6

doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.

Jod

doprinosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače.

Bakar, jod, vitamini: B1, B3

doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Folna kiselina, vitamini: B3, B6, B12

doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Folna kiselina, vitamini: B1, B6, B12

doprinose normalnoj psihološkoj funkciji.

Cink, selen, bakar, vitamin E

doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

Sastojci u dnevnoj dozi (dvije Licaps® Vcaps® kapsule)% PU*
L-tirozin
Neesencijalna aminokiselina koja u tijelu sudjeluje u izgradnji proteina, ali i neurotransmitera dopamina, epinefrina (adrenalina) i norepinefrina (noradrenalina). Disbalans navedenih neurotransmitera može izazvati promjene u ponašanju.
310 mg-
Fofatidil-kolin
Kolin se u brojim istraživanjima pokazao izuzetno korisnim za kognitivno, psihičko i mentalno zdravlje (anksioznost i drugi poremećaji raspoloženja), posebice ako se kombinira s vitaminima B skupine, s kojima ima sinergijsko djelovanje.
85 mg-
Cink (cinkov citrat)
Mikroelement uključen u pravilan rast i razvoj cijelog organizma jer sudjeluje u procesu sinteze DNK pa time i u procesu normalnog dijeljenja stanica. Zbog antioksidacijskog i protuupalnog djelovanja utječe na jačanje imunološkog te održavanje zdravlja reproduktivnog sustava. Ključan u metabolizmu makronutrijenata pa tako i masnih kiselina – potiče metabolizam masti.
15 mg150 %
Vitamin E (D-alfa tokoferol)
Topiv u mastima i sinergist selenu, ujedno snažan antioksidans, možda najpoznatiji po anti-age djelovanju.
20 mg166 %
Vitamin B3 (nikotinamid)
Zbog pozitivnih učinaka na kožu, često se nalazi u kozmetičkim preparatima za kožu sklonu nepravilnostima i aknama. Sudjeluje u sintezi živčanog sustava i stanica kože, funkciji probavnog sustava i živaca.
20 mg125 %
Vitamin B6 (piridoksal fosfat)
Utječe na same gene i tako može upravljati mnogim hormonima u našem organizmu; uključujući muške i ženske spolne hormone, hormone štitnjače te kortizol kojeg smatramo hormonom „stresa“.
3,5 mg250 %
Vitamin B1 (tiamin nitrat)
Tiamin (vitamin B1) važan je i za zdravlje srca - doprinosi normalnoj funkciji srca.
3,5 mg318 %
Bakar (bakrov sulfat)
Bakar doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te je bitan za pravilan razvoj i funkcioniranje živčanog, koštano-mišićnog i imunološkog sustava.
1 mg100 %
Folna kiselina
Uključena u sintezu DNK i metabolizam aminokiselina i homocisteina te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica. Zbog mogućnosti eliminiranja slobodnih radikala može pokazati pozitivne učinke kod erektilne disfunkcije te problema s neplodnosti. Važna je za psihološku funkciju i imunitet.
400 μg200 %
Selen (L-selenometionin)
Esencijalni mineral s antioksidacijskim djelovanjem te pozitivnim utjecajem na imunološki sustav, zdravlje i funkciju štitnjače te održavanje normalne kose i noktiju. Koncentracija selena u serumu snižava se kod upalnih bolesti, a stupanj nedostatka ovisi o težini i trajanju upalnog zbivanja -u tim situacijama je primjena selena poželjna i korisna.
100 μg181 %
Jod (kalijev jodid)
Uz poznatiju funkciju za zdravlje štitnjače, jod doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava te normalnoj kognitivnoj funkciji.
90 μg60 %
Vitamin D (kolekalciferol)
Trenutno u fokusu najviše radi uloge u održavanju snažnog imuniteta, no njegova se važnost krije od prvog i temeljnog koraka - za pravilno dijeljenje stanica.
25 μg (1.000 IJ)500 %
Vitamin B12 (metilkobalamin)
Doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. U ljudskoj prehrani, uz vitamin D je često u deficitu – i to ne samo kod vegana i vegetarijanaca.
2,6 μg104 %
*PU - dnevni preporučeni unos
Licaps shema
Reference

Zadovoljni korisnici

Mirna

Treća kutija Thyroideala+ je otvorena i stvarno nikada do sada nisam ovako dugo pila suplemente jer niti s jednim nisam vidjela da ima neki učinak kao s vašim. Svaka čast i puno sreće dalje.

-Mirna
Marija

Nakon teže bolesnog stanja svakodnevno sam pila po jednu kapsulu i konačno uspijevam biti radno-sposobna! Hvala svima zaslužnima za ovaj dodatak prehrani koji mi je jako pomogao za moje zdravlje!

-Marija

Vaša iskustva

Cijenimo Vašu vjernost! Isprobali ste ovaj proizvod ili imate dodatno pitanje za nas? Pišite nam…

  * Polja su obavezna
  Prikupljene podatke koristiti ćemo kako bi unaprijedili naše proizvode i usluge. Više o načinu kako obrađujemo osobne podatke možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.

  Gdje kupiti?

  Almagea_THYROIDEAL+_packshot

  Česta pitanja

  Informirajte se
  • Zašto i kome se preporučuje Thyroideal+?

   Thyroideal+ namijenjen je svim osobama koje žele postići ravnotežu hormona, metabolizma i stvaranja energije kroz unos i sinergijsko djelovanje nutrijenata uključenih u: smanjenje umora i iscrpljenosti, normalno funkcioniranje živčanog sustava, poboljšanje psihološke i kognitivne funkcije, održavanje normalne funkcije imuniteta i pravilan metabolizam makronutrijenata, održavanje normalne plodnosti, normalnu sintezu DNA i proces dijeljenja stanica, zaštitu stanica od oksidacijskog stresa te održavanje normalne kože, kose i noktiju te pravilne pigmentacije kože i kose, metabolizam homocisteina i lipida (fosfatidil-kolin) te normalnu funkciju srca i jetre.

  • Koja je preporučena dnevna doza, a koja maksimalna dnevna doza proizvoda Thyroideal+?

   Thyroideal+ u dvije kapsule osigurava preporučene dnevne potrebe za ključnim nutrijentima; aminokiselinama, antioksidansima, vitaminima i mineralima koji doprinose ravnoteži hormona, metabolizma i stvaranja energije. Maksimalna dnevna doza su dvije kapsule, uz obroke.

  • U kojim slučajevima preporučamo uzimanje 1, a kada 2 kapsule Thyroideal+ dnevno?

   1 kapsulu preporučamo za održavanje uravnoteženog rada štitnjače, metabolizma i stvaranja energije. 2 kapsule preporučamo prije/ uslijed/ nakon intenzivnog ili kroničnog stresa, dugotrajne ili restriktivne dijete te utvrđenog manjka ključnih nutrijenata važnih za hormonsku ravnotežu, rad metabolizma i stvaranje energije. Također, dvije kapsule dnevno preporučamo koristiti kod slijedećih slučajeva: osobe koje imaju prekomjernu tjelesnu masu, učestalim konzumentima duhanskih i alkoholnih proizvoda te onima koji imaju nepravilni životni stil (nepravilnu prehranu i/ili neadekvatnu tjelesnu aktivnost).