Almagea Prenatal Omega 3+: izmjene i poboljšanja

ALMAGEA NOVOSTI     3 MIN      ALMAGEA      27.10.2023

Mi u Almagei iznimno smo posvećeni unaprjeđivanju naših formulacija jer želimo uvijek biti u koraku s najboljim procesima u proizvodnji i kreiranju formulacija sa snažnim i efikasnim nutrijentima. Zato vam donosimo Almagea Prenatal Omega 3+: izmjene i poboljšanja.

Ovim putem upoznali bismo vas, s manjim izmjenama na najnovijem serijskom broju Almagea® Prenatal Omega3+ (serijski broj: 0139001, rok valjanosti: 30.05.2024.).

Osluškujući želje naših korisnika te prema našem istraživanju tržišta, Almagea Prenatal Omega 3+: izmjene uključuju tri promjene, dok se aktivni sastojci nisu mijenjali:

 1. Odabrali smo manju veličinu Licaps® kapsuleod riblje želatine iz ekološkog uzgoja kako bi olakšali konzumiranje proizvoda

Prednosti Licaps® kapsula su:

 • poboljšanje bioraspoloživosti, maskiranje okusamirisa
 • formuliranje sastojaka BEZ dodataka: plastifikatora, glutena, laktoze, GMO i konzervansa
 • štite aktivne sastojkeod kisika i vanjskih utjecaja
 • optimiziranje procesa raspadanja Licaps® kapsule čini idealnim izborom za proizvode koji zahtijevaju brzo otpuštanje.

3. Sojino ulje zamijenilismo rafiniranim suncokretovim uljem radi preferencije potrošača.

 1. Uklonili smo silicijev dioksidkoji je, u prethodnoj formulaciji, imao ulogu zgušnjivača. 

Jedinstveni sastav na svjetskom tržištu: Prenatal Omega3+

Prenatal Omega3+ temeljen je na najnovijim znanstvenim spoznajama te posebno kreiran za sve žene u reproduktivnoj dobi, a posebno za one koje su u fazi planiranja trudnoće, trudnice ili dojilje.

Obzirom da je riječ o formulaciji na čijem su stvaranju radili hrvatski stručnjaci u području nutricionizma i farmacije, sretni smo i ponosni što možemo reći da je riječ o zaista jedinstvenoj formulaciji – i to na globalnoj razini.

Premda smo učinili Almagea Prenatal Omega 3+: izmjene, značajke ovog proizvoda ostale su iste –> sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala, antioksidansa, karotenoida i omega-3 masnih kiselina te osigurava 15 pomno biranih nutrijenata za zdravu trudnoću i dojenje:

 • omega-3 masne kiseline: DHAi EPA,
 • kombinaciju folne kiseline i aktivne folne kiseline; 5-metiltetrahidrofolata (5-MTHF),
 • prirodne karotenoide: FloraGLO® Luteini OPTISHARP™ Natural zeaksantin,
 • vitamine: B6, B12, D, E,
 • minerale: željezo, jod, cink, selen i bakar.

Sa samo 2 Licaps® kapsule Prenatal Omega3+ dnevno unosite sve esencijalne nutrijente u optimalnim dozama bitne za zdravlje mame i bebe.

Za sve pitanja, naš Almagea stručni tim tu je za Vas i budite slobodni obratiti nam se s povjerenjem na savjetovanje@almagea.hr ili telefonski broj +385 1 4657 283.

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Formulacija za mame i one koje će to tek postati..

29.98