Muško spolno zdravlje može li ga prehrana poboljšati

LIFESTYLE     5 MIN      ALMAGEA      29.11.2023

Poznato je blagotvorno djelovanje pravilne prehrane i životnih navika u održavanju zdravlja cijelog organizma i smanjenju rizika od razvoja kroničnih nezaraznih bolesti, ali nedovoljno se naglaska stavlja na muško spolno zdravlje što se ove teme tiče.

Prehrana i suplementacija bogata snažnim antioksidansima, ključnim aminokiselinama i važnim mineralima pogoduje poboljšanju zdravstvenog statusa cijelog organizma u kojem je, u idealnim okolnostima, sve međusobno savršeno povezano i koordinirano. Trebali bismo težiti što duljem zadržavanju te ravnoteže, a to je naravno jedan od težih životnih zadataka.

Intimno zdravlje (više) nije tabu tema, pa ni muško zdravlje

Glavni problemi koji pogađaju muško spolno zdravlje su: neplodnost, seksualna disfunkcija i oksidacijski stres. Stoga, u 2020. godini krećemo u nove izazove: kako kroz promjenu životnih navika, pravilnu prehranu i adekvatnu suplementaciju pripremiti tijelo muškarca na izloženost stresu, kako povećati plodnost te riješiti probleme seksualnog zdravlja.

Kod većine uzroka problema, uz pravovremenu intervenciju, možemo si pomoći mi sami. Kako? Sveobuhvatnim pristupom – korekcijom navika i postupaka koje su štetne za naš um i tijelo.

Oksidacijski stres

Jeste li znali da je u 30 – 80% slučajeva uzrok neplodnosti oksidacijski stres – termin koji sve češće koristimo i, znanstveno opravdano, povezujemo s bolestima srca i krvnih žila, dijabetesom, karcinomima i autoimunim poremećajima. Oksidacijski stres je stanje neravnoteže između količine antioksidansa („the good guys“) i prooksidansa („the bad guys“) koje rezultira kontinuiranim stvaranjem slobodnih radikala – molekula koje, kada nastaju u organizmu u prekomjernoj koncentraciji, uništavaju naše stanice.

Stres kojem smo izloženi, naporan tempo i zgusnuti dnevni rasporedi često dovode do toga da nam kvalitetna i uravnotežena prehrana dolaze na sam kraj liste prioriteta.

Usvojite ritam prirode, njena tajna je strpljenje

Kada je u pitanju muško spolno zdravlje u kontekstu plodnosti i žene te ostvarivanje željene trudnoće, mnogo toga nije u našim rukama, međutim na nama je da budemo strpljivi i da damo sve od sebe kako bismo promijenili životne navike na bolje.

Metode održivog pristupa i trajnih pozitivnih promjena u svakom području naših života jesu umjere

nost, raznolikost i ravnoteža.

Formula po mjeri muškarca

Naš novi proizvod, MAN FORMULA+ je razvijen za tebe – modernog muškarca koji želi više. Ključ optimalnog intimnog zdravlja i plodnosti muškarca krije se u pravilnoj i uravnoteženoj prehrani s posebnim naglaskom na unos ciljanih aminokiselina, vitamina, minerala i antioksidansa koje u optimalnoj kombinaciji sadrži MAN FORMULA+.

MAN FORMULA+ je novi, 7. po redu proizvod razvijen od strane Almagee te nudi učinkovito i jednostavno rješenje za održavanje spolnog i reproduktivnog zdravlja muškarca. Njegova inovativna formulacija s

9 ključnih nutrijenata pruža podršku u vidu smanjenja oksidacijskog stresa, poboljšanja seksualne funkcije te cjelokupnog zdravlja i vitalnosti muškarca.

Dozirni oblik vrećice s prahom, koji se otapa u vodi, omogućuje primjenu potrebnih količina aktivnih tvari u samo jednoj dnevnoj dozi. Zato poboljšajte svoje muško spolno zdravlje danas, pridržavajte se ovih uputa i naručite naš proizvod MAN FORMULA+!

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Nutrijenti za cjelokupno zdravlje i vitalnost muškog organizma.

33.20