Novi proizvod Almagea® Motion Support+ je podrška u svakom koraku!

ALMAGEA NOVOSTI     3 MIN      ALMAGEA      30.10.2023

Novi dodatak prehrani za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića

Prema rezultatima istraživanja, svaka četvrta žena i svaki peti muškarac srednje životne dobi osjećaju neki od simptoma degenerativno promijenjenih zglobova. Intenzivnija tjelesna aktivnost, starija životna dob i razne zdravstvene tegobe te operativni zahvati samo dodatno potenciraju tegobe u lokomotornom sustavu. No, ni mlađa populacija nažalost nije u potpunosti pošteđena. Čak 10 % populacije u dobi između 15 i 25 godina pati od neke vrste artrotskih promjena.

Novi proizvod Almagea Motion Support + je dodatak prehrani nove generacije za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića. Preporučuje se tjelesno aktivnim osobama svih dobnih skupina koje žele pospješiti pokretljivost zglobova i očuvati hrskavicu, kosti i mišiće. Namijenjen je također osobama zrele i starije životne dobi s tegobama lokomotornog sustava.

Novi proizvod Motion Support+ pripravak sadrži:

  • UC-II® (kolagen tip II), poseban patentirani kolagen koji je u kliničkim studijama pokazao izvrstan učinak na ljudima koji imaju osteoartritis,
  • vitamin D₃ koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišića,
  • vitamin K₂ koji doprinosi održavanju normalnih kostiju te
  • vitamin C koji potiče normalno stvaranje kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Vitamin D₃ u kombinaciji s vitaminom K₂ sudjeluje u održavanju normalnih koštanih struktura, dok vitamin C sudjeluje u sintezi kolagena te na taj način doprinosi normalnoj funkciji hrskavice i kostiju.

Novi proizvod Motion Support+ dolazi u inovativnim i malenim Licaps® kapsulama. Licaps® OCEANCAPS® kapsule porijeklom su od riblje želatine iz obnovljivih izvora te ne sadrže GMO, gluten, škrob, laktozu niti konzervanse. Iznimno su lagane za gutanje i nježne za želudac.

POTREBNA DOZA → samo jedna mala Licaps® kapsula dnevno sadrži 40 mg UC-II® i pokazuje jednako efikasno djelovanje kao tri tablete s glukozaminom (1500 mg) i kondroitinom (1200 mg).

Preporuka primjene: 1 kapsula dnevno,uz obrok i dosta tekućine

Pakiranje: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Održavanje zdravlja kostiju, hrskavice i mišića za sve dobne skupine.

21.57