Novi Almagea proizvod Prenatal Omega3+ na tržištu

ALMAGEA NOVOSTI     5 MIN      ALMAGEA      29.12.2023

Evolucija života započinje s Almagea® Prenatal Omega3+ dodatkom prehrani za trudnice i dojilje

U životnom ciklusu žene, trudnoća obilježava novi početak. To je iznimno uzbudljivo razdoblje života, prepuno emocija – od euforije do zabrinutosti i straha – tijekom kojeg buduće majke žele znati sve kako bi osigurale najbolje za svoje dijete, trudnoću i porod.

Trudnoća je jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom trudnoće dolazi do brzog dijeljenja stanica i razvoja organa. Adekvatna opskrba nutrijentima od iznimne je važnosti za potporu rasta i pravilan razvoj djeteta.

Uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti prije i tijekom trudnoće kao i za vrijeme razdoblja dojenja, a povećane potrebe trudnica i dojilja za određenim esencijalnim nutrijentima pomaže zadovoljiti novi proizvod Almagea Prenatal Omega3+.

Prenatal Omega3+ predstavlja novu generaciju dodataka prehrani, koji u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži esencijalne nutrijente u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama za zdravu trudnoću i dojenje.

Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, i jodom. Istraživanja ukazuju da unos folne kiseline prije i tijekom rane faze trudnoće može smanjiti rizik od oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Što sadrži naš novi proizvod Almagea Prenatal Omega3+?

  • dodatak prehrani posebno formuliran za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje; odličan proizvod za trudnice i dojilje
  • osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Dnevni unos od 200 mg DHA za vrijeme trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi
  • zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata u organizmu majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.
  • formulacija bogata željezom. Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina
  • zadovoljava potrebe trudnica i dojilja za vitaminima B6, B12, D, E i jodom 

Zašto je naš novi proizvod Almagea Prenatal Omega3+ inovativan? 

  • dolazi u obliku Licaps® DuoCap™ kapsule koje dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari zbog tekućeg oblika
  • DuoCap je patentirani sustav kapsule-u-kapsuli, u kojem je manja kapsula, prethodno napunjena, umetnuta u veću kapsulu napunjenu tekućim medijem. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale. Dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli
  • Licaps® DuoCap™ kapsule štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza i popratne negativne reakcije sastojaka.
  • bez specifičnog „ribljeg“ okusa i mirisa.
  • blage za želudac, lagane za gutanje

Prenatal Omega3+ kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene niti GMO sastojke.

 

 

 

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Formulacija za mame i one koje će to tek postati..

29.98