Što je štitnjača, zašto je važna i koji ključni nutrijenti podupiru njen rad? Saznajte u našem edukativnom videu!

  • Almagea novosti
  • 2 min.
  • almagea
  • 29.07.2021.

Pravilna funkcija štitnjače utječe na naše psihičko, fizičko i emotivno zdravlje. Kod postojećih problema u radu ove važne žijezde, cilj je prevenirati i usporiti daljnji razvoj bolesti te ublažiti neželjene simptome. Kroz unos ključnih nutrijenata za ravnotežu cjelokupnog zdravlja podupiremo rad našeg hormonskog sustava koji utječe na rad metabolizma i stvaranje energije.

Thyroideal+ kreirali smo zbog naglašene potrebe i upita naših korisnika, ali i nas samih, za dodatnom energijom, održavanjem ravnoteže (hormona) i boljim radom metabolizma koji iza 30.- te godine nije više na zavidnom nivou kao u našim mlađim danima. 😊

Ključni sastojak našeg novog dodatka prehrani je sinergija 13 pomno odabranih aktivnih sastojaka, a velika je prednost što Thyroideal+ možete koristiti i ako sve vegan/ka, trudni ili dojite te ukoliko trenutno pijete neku vrstu hormonalne terapije.

Detaljnije o temi što je štitnjača, zašto nam je toliko važna i koji su ključni nutrijenti koji podupiru njen rad, saznajte u našem edukativnom videu.

Dovedite tijelo u ravnotežu.

Za sva pitanja, javite nam se na savjetovanje@almagea.hr ili pozivom na broj 01/4657-283! Veselimo se vašim upitima i zajedničkom putu povratka u ravnotežu. 🦋