Televizijska reportaža s predstavljanja novog dodatka prehrani Almagea® Curcumin Forte+

  • Almagea novosti
  • 7 min.
  • almagea
  • 12.05.2016.

Predstavljanje Almagea Curcumin Forte+ dodatka prehrani podržali su Matea Matošević, hrvatska olimpijka i maratonka i Antonio Franić, hrvatski televizijski i filmski glumac.

Nova TV; emisija IN Magazin; 06.05.2016.

Na press eventu u showroomu Poppy Almagea d.o.o. je predstavila svoj novi proizvod – Curcumin Forte+ .

Ekipa IN MAGAZIN-a s Nova TV razgovarala je s Almageinim stručnim timom, i poznatom hrvatskom olimpijkom i maratonkom Mateom Matošević, koja je zadovoljna korisnica ovog novog dodatka prehrani.

Matea Matošević, hrvatska olimpijka i maratonka:

S obzirom da se bavim sportskom aktivnošću visokog intenziteta, vitaminsko-mineralne nadomjeske koristim ne samo s ciljem poboljšanja zdravlja, već i zbog podizanja razine energije i prevencije bolesti.

Život trkača spada u natprosječno fizički aktivan život, a dodaci prehrani pomažu ne samo u proizvodnji, već i u izgradnji, regeneraciji i očuvanju mišića i kostiju.

Nova istraživanja pokazuju da se rizik od stres fraktura, koji je iznimno čest kod nas trkača, potencijalno može smanjiti poboljšanjem razina vitamina D u organizmu. Osim toga podložniji smo raznim respiratornim infekcijama te održavanje jakog imunološkog sustava je od iznimne važnosti. Stoga je vitamin D moj najbolji saveznik. Uz pravilan plan ishrane, Curcumin Forte+ doprinosi održavanju mojeg imunološkog sustava u ravnoteži čime osigurava dodatnu zaštitu mog organizma.

Antonio Franić, kazališni, televizijski i filmski glumac:

Glumački posao zahtijeva mnogo proba, priprema i stalnu prilagodbu novim i neočekivanim situacijama. Ovaj posao zahtijeva i spremnost na stalna putovanja kao i na cjelodnevni aktivni angažman. Dnevno snimamo jako puno, najčešće od ranih jutarnjih sati pa sve do navečer, naročito ako je riječ o serijama. Iako me ta vrsta posla raduje i uživam u njemu, ritam koji glumački posao nameće, dugoročno može iznimno iscrpiti osobu.

I stoga, koliko god poslovne prilike to dozvoljavaju, pokušavam maksimalno pripaziti na svoju prehranu birajući nutritivno vrijednije namirnice, a adekvatnu količinu vitamina D nastojim osigurati boravkom na otvorenom. Međutim, u posljednje vrijeme kombinacija proljetnog vremena i umora, bila je moja prijelomna točka u kojoj sam odlučio posegnuti za dodatnim pripravcima.

Novi Almagein Curcumin Forte+ počeo sam koristiti preventivno radi prednosti koje kurkumin i vitamin D osigurava mom organizmu, prvenstveno jer je snažan antioksidans i održava moj imunološki sustav u ravnoteži.