Top forma za ljeto vam je nadohvat ruke!

ALMAGEA NOVOSTI     3 MIN      ALMAGEA      03.11.2023

Posebno promo pakiranje 1+1 GRATIS Almagea® L-Carnitine Active+

Dolaskom sunčanijih dana otvaraju se mnoge mogućnosti za bavljenje sportskim aktivnostima. Trčanje, šetanje u prirodi, rolanje, bicikliranje, samo su dio sportova na otvorenom, kojima oblikujemo svoju formu i fizički izgled. Postoje dodaci prehrani koji su od velike su koristi jer će vam pomoći da vam top forma bude i više nego dostupna, a i povećavaju povećanju energije i smanjuju potrebno vrijeme za oporavak od sportske aktivnosti.

L-Carnitine Active+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™,uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Budite fit! Ali, kako biste dočekali ljeto u kojem će vam top forma biti nahohvat ruke, bitno je biti i na vrijeme pripremljen. Stoga je Almagea pripremila posebno promotivno pakiranje L-Carnitine Active+ 1+1 gratis. To znači da se za svaki kupljeni L-Carnitine Active+, druga kutija dobiva gratis. Promotivno pakiranje traje do isteka zaliha, dostupno je za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa.

U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Za njegovo djelovanje potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. Carnipure™ nalazi se u tekućem obliku u biljnoj kapsuli Licaps® Vcaps® koja je zbog svog biljnog podrijetla pogodna za vegetarijance i vegane, lagana za gutanje, nježna za želudac te izuzetno učinkovita zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizam.

L-Carnitine Active+ namijenjen je aktivnim i reaktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Osigurava energiju tijekom tjelesne aktivnosti i potiče metabolizam masti u tijelu.

24.09