Zajedno do cilja Budite dio humanitarne akcije Zmajska pomoć by Almagea

LIFESTYLE     3 MIN      ALMAGEA      07.11.2023

Povodom našeg devetog rođendana, kojeg slavimo u lipnju, odlučili smo zahvalnost i zadovoljstvo svojim uspješnim poslovanjem obilježiti na nešto drugačiji način. Želja nam je bila proslaviti rođendan u osjećaju zajedništva, unatoč tome što nas je ovo neobično doba pandemije u kojoj živimo spriječilo da trenutke provodimo zajedno kao nekada. Ipak, naučili smo koliko su zajedništvo i mali trenuci koje dijelimo s bližnjima dragocjeni, a koliko je jednostavno pomoći ljudima oko sebe i učiniti dobro djelo.

Poučeni svime navedenim, odlučili smo svoju sreću i zadovoljstvo, povodom našeg rođendana, podijeliti s najvećim darom našeg društva, djecom, malenim Zmajićima na kojima svijet ostaje, a kojima je pomoć doista potrebna. S tim ciljem pokrenuli smo humanitarnu akciju „Zmajska pomoć by Almagea“ koju ćemo provoditi tijekom  lipnja, a koja je samo jedna u nizu naših društveno odgovornih projekata. Svjesni činjenice kako sva djeca ne odrastaju u istim okolnostima i uvjetima, ali u želji da svako dijete i obitelj ima što bolje uvjete za život, odlučili smo svoju pomoć ponuditi Udruzi „Mali zmaj“.

Udruga „Mali zmaj pomaže siromašnoj i nezbrinutoj djeci u poboljšanju kvalitete života, a dio njihovog djelovanja obuhvaća slanje paketa malenim štićenicima od strane njihovih trajnih donatora. Kako bi Mali zmaj mogao opskrbljivati djecu (štićenike) i njihove obitelji paketima hrane, odjeće, obuće, igračaka, školskog pribora i slično, godišnje izdvajaju velike iznose  za poštanske troškove, zbog čega smo odlučili priskočiti im u pomoć. ?

Tako ćemo tijekom mjeseca lipnja, od svakog prodanog Almagea dodatka prehrani, izdvojiti 0,90 kn, a sav prikupljeni iznos bit će u cijelosti doniran Udruzi „Mali zmaj“.

Kupnjom Almagea dodataka prehrani u lipnju činite dobro za svoje zdravlje, ali i za štićenike Udruge „Mali zmaj“ i njihove obitelji.

 

Učinimo bolje za budućnost najmlađih jer djeca daju smisao i važnost našim životima. Pomognimo im zajedno u pronalasku njihove životne čarolije za kojom su u potrazi svakim danom.

 

Zahvaljujemo vam se na povjerenju i podršci naše humanitarne akcije „Zmajska pomoć by Almagea“.

Istaknuti proizvodi

Istaknuti proizvodi

Njega kože iznutra tijekom cijele godine i zaštita od oksidacijskog stresa.

22.75 

Osigurava energiju tijekom tjelesne aktivnosti i potiče metabolizam masti u tijelu.

24.09 

Nutrijenti za zdravu i lijepu kosu, sjajnu kožu i čvrste nokte.

24.90 

Održavanje obrambene otpornosti organizma snagom kurkumina i vitamina D.

20.97 

Omega-3 masne kiseline neophodne za normalno funkcioniranje cijelog organizma.

21.97 

Nutrijenti za cjelokupno zdravlje i vitalnost muškog organizma.

33.20 

Održavanje zdravlja kostiju, hrskavice i mišića za sve dobne skupine.

21.57 

Za hormonalnu ravnotežu, rad metabolizma i održavanje optimalne razine energije.

25.22 

Formulacija za mame i one koje će to tek postati..

29.98