Zajedno do cilja: Budite dio humanitarne akcije „Zmajska pomoć by Almagea“

  • Almagea novosti
  • 3 min.
  • almagea
  • 01.06.2021.

Povodom našeg devetog rođendana, kojeg slavimo u lipnju, odlučili smo zahvalnost i zadovoljstvo svojim uspješnim poslovanjem obilježiti na nešto drugačiji način. Želja nam je bila proslaviti rođendan u osjećaju zajedništva, unatoč tome što nas je ovo neobično doba pandemije u kojoj živimo spriječilo da trenutke provodimo zajedno kao nekada. Ipak, naučili smo koliko su zajedništvo i mali trenuci koje dijelimo s bližnjima dragocjeni, a koliko je jednostavno pomoći ljudima oko sebe i učiniti dobro djelo.

Poučeni svime navedenim, odlučili smo svoju sreću i zadovoljstvo, povodom našeg rođendana, podijeliti s najvećim darom našeg društva, djecom, malenim Zmajićima na kojima svijet ostaje, a kojima je pomoć doista potrebna. S tim ciljem pokrenuli smo humanitarnu akciju „Zmajska pomoć by Almagea“ koju ćemo provoditi tijekom  lipnja, a koja je samo jedna u nizu naših društveno odgovornih projekata. Svjesni činjenice kako sva djeca ne odrastaju u istim okolnostima i uvjetima, ali u želji da svako dijete i obitelj ima što bolje uvjete za život, odlučili smo svoju pomoć ponuditi Udruzi „Mali zmaj“.

Udruga „Mali zmaj pomaže siromašnoj i nezbrinutoj djeci u poboljšanju kvalitete života, a dio njihovog djelovanja obuhvaća slanje paketa malenim štićenicima od strane njihovih trajnih donatora. Kako bi Mali zmaj mogao opskrbljivati djecu (štićenike) i njihove obitelji paketima hrane, odjeće, obuće, igračaka, školskog pribora i slično, godišnje izdvajaju velike iznose  za poštanske troškove, zbog čega smo odlučili priskočiti im u pomoć. 😊

Tako ćemo tijekom mjeseca lipnja, od svakog prodanog Almagea dodatka prehrani, izdvojiti 0,90 kn, a sav prikupljeni iznos bit će u cijelosti doniran Udruzi „Mali zmaj“.

Kupnjom Almagea dodataka prehrani u lipnju činite dobro za svoje zdravlje, ali i za štićenike Udruge „Mali zmaj“ i njihove obitelji.

Učinimo bolje za budućnost najmlađih jer djeca daju smisao i važnost našim životima. Pomognimo im zajedno u pronalasku njihove životne čarolije za kojom su u potrazi svakim danom.

Zahvaljujemo vam se na povjerenju i podršci naše humanitarne akcije „Zmajska pomoć by Almagea“.