Velikog srca donirali smo 15 000 kuna Udruzi „Mali zmaj“

  • Almagea novosti
  • 3 min.
  • almagea
  • 05.07.2021.

Kako je došao kraj mjesecu lipnju, tako je došao i kraj našoj ovogodišnjoj humanitarnoj akciji „Zmajska pomoć by Almagea“ . Da se podsjetimo, cilj ove humanitarne akcije bio je prikupiti iznos za donaciju Udruzi „Mali zmaj koja pomaže siromašnoj i nezbrinutoj djeci u poboljšanju kvalitete života. Kako bi „Mali zmaj“ mogao opskrbljivati djecu (štićenike) i njihove obitelji paketima koji im olakšavaju svakodnevni život, godišnje izdvajaju velike iznose za troškove poštarine, zbog čega smo odlučili priskočiti im u pomoć.

Tijekom mjeseca lipnja tako smo odvojili 0,90 kn od svakog prodanog Almagea dodatka prehrani, a zajedničkim snagama prikupili smo čak 15 000 kn! 😊 Jako smo zadovoljni prikupljenim iznosom i vjerujemo kako će biti od velike pomoći u podmirivanju poštanskih troškova Udruge. Jednako ponosni možete biti i svi vi koji ste sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji i koji ste tijekom mjeseca lipnja kupili bilo koji Almagea dodatak prehrani.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim našim vjernim kupcima i partnerima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji: hvala veledrogerijama, ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske te veliko hvala  kupcima na našem webshopu. Svi smo zajedno učinili veliko i dobro djelo za štićenike Udruge „Mali zmaj“ i njihove obitelji, ali i za svoje zdravlje  <3. Hvala i svim medijima koji su popratili ovu humanitarnu akciju.

Ne zaboravimo, djeca daju smisao i važnost našim životima. Najljepša stvar koju možemo učiniti je biti drugome koristan.

Zahvaljujemo vam se na povjerenju i podršci naše humanitarne akcije „Zmajska pomoć by Almagea“.

Vaša Almagea